Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny z wyboruu

Typowa kafeterianka dobiera buty do torebki a do butów faceta

Polecane posty

Gość samotny z wyboruu

Typowa kafeterianka dobiera buty do torebki a do butów faceta, oczywiście on musi na to sam zarobić, co by to było gdyby nie pasował wzrostem, przecierz koleżanki by się śmiały, co to to nie. Facet musi być super przystojny i już. Oczywiście niemożna zapominać, że nie może mieć małego penisa czyli w potocznym rozumieniu takiego co ma mniej niż 20 cm ... w obwodzie rzecz jasna. Nie musi być bardzo bogaty ważne żeby było go stać na fundowanie codziennych wyjść, restauracja kino i takie tam. Oczywiście wszystko to dotyczy kochanka, o i bym zapomniał w rozumieniu tutejszych kobiet to nie jest zdrada, to jest urozmaicenie życia seksualnego z korzyścią dla wszystkich stron, ewentualnie ewidentna wina męża. No właśnie co do męża, to powinien być przede wszystkim bogaty, no i najlepiej zapracowany, w końcu na wszystko trzeba sobie zasłużyć co nie? Musi być też nowoczesny (musi zmywać, prać, prasować gotować), nie powinien też zapominać, że jest mężczyzną i remonty, malowanie ścian należą do niego. Na końcu te biedne kobiety biadolą na forum, że faceci to świnie oceniają po wyglądzie myślą tylko o seksie. Oczywiście kafeterianki mają swoje pozytywne strony też. Ku zaskoczeniu bardzo długo utrzymują dziewictwo, no proszę? widzicie? można ? można wiele z nich czeka nawet do 18 roku życia ? pomyślelibyście? oczywiście nie piszcie mi tu że oral, anal to strata dziewictwa to jest po prostu niedorzeczne. Niestety są też tu kobiety pełne nienawiści, w szczególności do prawiczków. Ale to zrozumiałe przecież większość facetów chętniej włożyłaby fiuta w toster niż w przeciętną kafeteriankę...

Gość gość
samotny z wyboruu... z wyboru kobiet rzecz jasna

Gość gość
o bulwa :)

Gość gość
typowy prawiczek, takich to powinno się w aushwitz zamykać!!!

Gość kakauy
dobrze prawi polać mu

Gość gfhfthd
Znowu c**prawiczkowie ja poprostu niewiem co ich ciągnie tak do tego forum, myślą że zaliczą?

Gość gość
bo polki to k***y dają murzyną i arabą, a ja się pytam dlaczego? tylko dlatego że nasze penisy mają zazwyczaj 14cm?!!!! Nacjonalizm! Polska dla Polaków, Polki dla Polaków TO NAM SIĘ NALEŻY!!

Gość gość
Co do ARABÓW, niewiem czy słyszeliście ale pierwszą metodę antykoncepcji opracowali właśnie oni w 4 w p.n.e , uprawiali seks w jelicie kozy, wynalezek ten 1000 lat póżniej dopiero udoskonalili Francuzi wyjmując jelito z kozy.

Gość gość
Jak widzę idącego murzyna z polką to mam ochotę z****** mu z partyzanta, zawsze mam wrażenie że śmieje mi się w twarz bo mój ma tylko 13 cm

Gość gość
Co mówi polka wysiadająca z autobusa pełnego arabów? Baza wirusów została zaktualizowana hahah

Gość gość
Czym różni się polka od krowy? kolczykami haha

Gość gość
Dlaczego polki nie mają włosów łonowych? a widziałeś kiedyś trawę na autostradzie?

Gość gość
autor nie lepszy:D Bezsensowny temat

Gość fsgd
c**prawiczkowie nie powinni mieć wstępu na te forum