Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i co to zrobić ?

Polecane posty

Gość gość

Na wstępie powiem , że jeżeli nie macie nic mądrego do powiedzenia to zwyczajnie się tu nie udzielaj cie. Miłym słowem wstępu czas opisać mój problem :) . Mam 16 lat i przyjaźnie się od 1,5 roku z naprawdę fajną dziewczyną . Niestety lub stety wydaje mi się , że zaczynam coś do niej czuć po prostu to się zaczęło od niedawna jak ją poznałem to nawet sobie nie myślałem że coś takiego będzie miało miejsce . Chodzę z nią do klasy i siedzę w jednej ławce no ogólnie w szkole to głównie trzymam się z nią i z moim kumplem ale bardziej z nią często gadamy na Skype itp w każdym razie bardzo dużo rozmawiamy itp. Wiem że niektórzy napiszą powiedz jej co czujesz itp ale to nie jest takie proste ponieważ ja sam nie jestem tego pewien , nie chce jej stracić bo z nikim nie mogę się tak pośmiać i pogadać jak z nią i nie wiem jak ona na to zareaguje... Ja sam nie wiem co mam robić mam nadzieje że ktoś mi tu pomoże .

Gość gość
Na wstępie powiem , że jeżeli nie macie nic mądrego do powiedzenia to zwyczajnie się tu nie udzielaj cie. xxx to może od razu napisz co mamy ci napisać - tak będzie prościej!

Gość gość
Idź się utop

jesli jestes niepewny, to niech dalej trwa ta obecna sytuacja.Spedzaj z nia czas, rozmawiaj, ciesz sie jej towarzystwem.Kiedys uczucia Ci sie wyklaruja i wtedy jej to wyznasz .Na razie ciesz sie wspolnym towarzystwem .Masz tyle czasu przed soba -cala wiecznosc .