Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla mnie to takie nie meskie

Polecane posty

Gość gość

czy wasz partner lubi lizanie jego rowka na tylku ? moj to uwielbia ale ja uwazam ze to nie meskie

Gość gość
Ja swojemu tego nie robiłam ani żadnemu innemu..było by mi wstyd o coś takiego pytać wogóle. Sory ale dla mnie to poniżające lizac komuś d**e..

Gość gość
to jest oddanie sie partnerowi, czym zes jest milosc jesli nie poswieceniem

Gość gość
Poświęceniem ale nie poniżeniem każdy człowiek powinien mieć zasady..a co jeśli się kiedyś rozstaniecie? Bo różnie bywa.. I inny facet się natrafi i co mu powiesz że lizalas d**e byłego? Obrzydliwe serio.. Miłość to szanowanie się,uczucia,wspólne rozmowy,plany..pomyśl co on o tobie musi myśleć że jesteś tak za nim że nawet mu d**e wylizujesz.. Sprawia mu to przyjemność więc nie protestuje ok ale swoje myśli jestem tego pewna.. Skoro miłość to poświęcenie to może mu wyliz też ropę z ucha, i wydłub mu z nosa kozy i zjedz napewno mu to sprawi przyjemność i będzie się mu lepiej oddychalo i napewno cie za to bardziej pokocha hah..

Gość gość
mamy granice rozsadku wiec o lizaniu ropy nie ma mowy, ja np lubie kiedy on mi lize stopy

Gość gość
Nigdy bym niepoprosil partnerki o lizanie rowa ale jak sama by wpadla na takiego pomysla to masz i liz jak lubisz co jej bede miodu zalowal:-)

Gość gość
a jak bys sie z tym czul ? mesko czy raczej jsk panienka ktora wypiela pupe do pieszczenia ?

Gość gość
A ja lubię pieścić facetowi tyłek. Co prawda nie lizałam, ale wkładam mu tam palce. To coś szczególnego. Fajne jest to, że jest to zboczone i wiem, że on mi ufa.

Gość Madzieńka79
Uśmiałam się do łez, lizać facetowi obsrany rów. Cóż za podnieta! Już lecę.

Gość gość
Madzia wylizałaś już? :classic_cool: