Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eLENKA6

Czy mąż mnie zdradza podejrzane zachowanie a 3 ciąża

Polecane posty

Gość eLENKA6

Witajcie. Z góry przepraszam za bledy ale z telefony pisze. Mój mąż to człowiek sukcesu a ja zdawałam sobie z tego sprawe i zgodziłam sie na liczna rodzine i wychowywanie dziec****swiecajac swoja "karierę".Piszę cudzysłów poniewaz w porównaniu do meza kariery zapewne bym nie zrobila.Zdązyłam jedynie zdac mature..ale nie o tym temat...Męża poznalam będąc w klasie maturalnej a rok po maturze urodziłam ślicznego chłopca. Minęło zalednie 5 lat a ja jestem w kolejnej trzeciej ciąży .Tym razem blizniaczej... I tu zaczyna sie problem... Mąż nigdy nie bał się seksu podczas ciąż a tym razem jest inaczej .Jestem w 22 tygodniu-czuje sie swietnie i nie mamy przeciwwskazan do uprawiania seksu ajednak mąz nie chce twierdzac ze boi się o maluchy.Widze jak sie cieszy na corki(mamy dwóch synów) i zalezy mu na rodzinie ale tak sobie myślę czy to nie przypadkiem zdrada sie chowa za jego zachowanien czy jedynie strach bo ciąża jest inna (blizniacza) od poprzednich?Jak myslicie?? Dodam, ze czesto jak rozmawia znika by mu nie przeszkadzac wiec trudno doszukac sie roznicy w zachowaniach bo zawsze zamykał sie w swoim gabinecie by popracowac spokojnie .Sporo podrozuje i ma ogromny kontakt z ludzmi.Jak ie jeszcze zachowania u męzczyzn kateroruja sie do zdrad?

Gość gość
po ile macie lat ? Jak można zgodzić się być inkubatorem :-O

Gość eLENKA6
25 a mąż 34

Gość gość
s********j chodzący inkubatorze i pasożycie.

Gość gość
Boże jak Ty musisz strasznie wyglądać, kobiety po jednej ciąży wyglądają fatalnie, a co dopiero bo bliźniaczej ciąży i jeszcze dwóch, bleee, zdradza Cię z młodą jakaś d**ą.

Gość gość
I Ty jeszcze się dziwisz?zdrada 100%, żona jedynie worek na spermę i inkubator, to przykre, ale mogłaś się z tym liczyć, e ciąży wyniszczają organizm, figura nie ta, a tyle młodych, które za parę groszy się prześpią z pięknym ciałem.

Gość gość
kochana może z nim porozmawiaj szczerze, mi się nie wydaje że to zdrada, może jesteś teraz w bliźniaczej ciąży i myśli inaczej, może dlatego się boi. Pozdrawiam i zdrówka życzę!

Gość gość
Autorko nie zwracaj uwagi na jakąś fustratkę bo dla takiej to nawet psa bym nie dała .Dzieci to sens życia i wielkie szczęście ,bądz dumną mamą.Teraz te chore czasy dają przyzwolenie na kochanki bo ludzie nie mają wstydu .Masz rację ,że mąż zachowuje się dziwnie ,może masz możliwość sprawdzić jego telefon ,tak aby on nie widział.Takim standartem jest ,że pilnuje telefonu .Aby się upewnić możesz kupić dyktafon i schować w pokoju w którym on w spokoju rozmawia ,nagrana rozmowa może wyjaśnić wiele .Życzę powodzenia ,pozdrawiam.

Gość gość
a czym może imponować takiemu facetowi kura domowa ledwie mająca maturę ? czy kiedykolwiek pracowałaś ? nie bo od razu zaciążyłaś gdy się poznaliście poleciał na młode ciałko a ty na jego kasę o czym ty z nim rozmawiasz ? o kupkach zupkach, pieluszkach ? tak się kończy gdy młoda niewykształcona dziewucha da se zrobić stado dzieciaków ani wykształcenia, ani zawodu, ani własnej kasy siedzisz w domu i robisz za kuchtę i sprzątaczkę i nawet nie masz szans na zmianę bo cała gromadka dziec**przy d***e

Gość gość
za chwilę koleś wymieni cię na młodszy model, znowu poszuka maturzystki albo studentki szukającej sponsora ze studentką przynajmniej będzie miał o czym porozmawiać

Gość Bbea
eLENKA6 ludzie się zmieniają. To, że przy pierwszych ciążach zachowywał się inaczej nie znaczy, że tak musi zachowywać się zawsze. Sama piszesz, że mąz nie chce się kochać twierdząc, że boi się o maluchy. Widzisz jak sie cieszy na corki i że zależy mu na rodzinie. Więc myślę, że należy się jedynie z tego cieszyć, a nie wymyślać sobie jakieś wyimaginowane historie.

Gość gość
oszukuj się, nic ci innego nie pozostaje

Gość gość
autorko uciekaj stąd bo te szmaty Cię zgnoją ! Już zrobiły z Ciebie paszczura i tłustą świnie tylko dlatego, że urodziłaś dzieci .I nie dopuszczają myśli, ze i po 5 ciążach inna kobieta może być bardziej atrakcyjna od nich :D Tutaj wszystkie wykształcone karierowiczki a Ty masz TYLKO maturę w kieszeni więc ich zdaniem musisz być baaaardzo tępa :D I idę o zakład, że pisała to osoba która ma wykształcenie zawodowe i pracuje na kasie w Biedronie Co do Twojego pytania to w niczym nie miej pewności.Bądz czujna i sprawdzaj męża skoro nagle zrobił się taki "delikatny" .Że niby co? Boi się, że wsadzi i dzieci uszkodzi ? :D

Gość gość
gościu a co z tego ,że jesteś wykształcony jak nie masz serca ani rozumu i herezje tu wypisujesz ,swoje mądrości zachowaj dla siebie i zapytaj matki po co Cie urodziła ?

Gość gość
moja rada tak na wszelki wypadek odkładaj sobie na swoje tajemne konto abyś kiedyś sobie mogła poradzić ,nie twierdzę ,że tak być musi ale bąć przezorna ,trzymaj się pozdrawiam.

Gość gość
ale wy wszyscy popier*oleni jesteście aż strach :-O Czy wasze matki to mega wykształcone są? po co was rodziły? gdyby nie takie kobiety jak autorka to nie mial by kto na wasze emerytury pracowac .Jedna kobieta robi karierę ale mam na mysli kariere z prawdziwego zdarzenia a nie wasze "posady" na kasie w Tesco :D D a druga poswieca sie wielodzietnej rodzinie

Gość gość
No gdyby cię zdradzał to miałby być głupi, alimenty ewentualne by go zrujnowały.

Gość gość
a powiedz dlaczego tak szybko zechciałaś zostać mamą? Pierwsza ciąża była planowana czy wpadka a potem ślub i heja ciąża za ciążą ? Twój facet ewidentnie szukał(i znalazł) idealną,uległą kandydatkę dla swoich dzieci .Nie jest tak ?

Gość eLENKA6
Gdy zaszłam z pierwszym synem to byliśmy już zaręczeni ;) Wiem, że szybko ale bardzo tego chciałam! Nasz pierworodny to ani planowany ani wpadka a tylko na zasadzie "co będzie to będzie" nie zabezpieczaliśmy się ale staraliśmy się uważać. Nim przyjęłam oświadczyny wiedziałam czego pragnie mój mąż -dużej rodziny a ja miałam zając się dziećmi .Zgodziłam się i nie żałuję

Gość eLENKA6
09.26, nie wiem czy potrafiła bym sprawdzać męża w tak dobitny sposób :( Dyktafon jak dla mnie to już naruszenie prywatności. Spaliłabym się ze wstydu gdyby mąż się dowiedział :/ Sama nie wiem... hmm. Chyba lepiej porozmawiać.Tylko, że ja nie mam odwagi tak wprost wyskoczyć z pytaniem o zdradę itp. Jak rozmawiać i jak się zachowywać by go nie urazić ?