Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę być w ciąży pomimo normalnego okresu i negatywnego testu ciazowego?

Polecane posty

Gość gość

Witam, bardzo sie martwie i juz wariuje powoli dlatego pomyslalam ze tu zapytam czy jest mozliwe zebym byla w ciazy pomimo tego ze dostalam okres (nawet 2 dni przed terminem) i byl on normalny, b.obfity i trwal tyle co zawsze a tydzien po nim zrobilam test ciazowy (plytkowy) i wyszedl negatywny, uspokoilo mnie to ale czasami ciagle sie boje, czytalam o ciazach pozamacicznych i ze moga przebiegac bezobjawowo i nawet testy wtedy negatywne wychodza :( jestem przerazona tym wszystkim w dodatku od pewnego czasu odczuwam bol klujacy troche w podbrzuszu i troche w brzuchu i czasami wydaje mi sie ze podbrzusze jest napiete ale to moze byc rownie dobrze ze stresu, pomozcie :((

Gość gość
Dodam jeszcze ze nie bylo zadnych srodkow antykoncepcji w noc kiedy moglo dojsc do zaplodnienia, jak dotad najgorsza noc w moim zyciu i zaluje ze wgl wyszlam wtedy z domu, tak szybko jak tylko moglam zazylam tabletki antykoncepcyjne w ilosci wiekszej niz nawet zalecana jest w antykoncepcji awaryjnej kiedy nie ma sie dostepu do tabletki 72h po (wtedy zwykle tabletki dzialaja tak samo) wiem ze marne sa szanse na ciaze ale i tak mnie panika zasami ogarnia :(((

Gość gość
raczej nie możliwe jak mineło 2 tygodnie od momentu stosunku do testu. do Yazupe nie wszystkie tabletki anty się nadają. Poza tym jeśli zafundowałaś sobie bombę hormonalną to krwawienie jest raczej krwawieniem w wyniku spadku hormonów które wziełaś.

Gość gość
Ja bralam akurat te co sa tam wymienione na liscie do Yuzpe, ale dzieki za uspokojenie :)