Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która multiwitamina dla dzieci najlepsza

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam ostatnio pewne " witaminy" musujące bardzo zachwalane przez farmaceutę i w domu gdy sprawdziłam skład zamarłam. Witaminki na poziomie 20% zalecanej dawki i w ulotce czytam: zazywać około 8 dziennie :/ opakowanie wystarczy wiec na tydzień.. A ja szukam PORZĄDNYCH witamin a nie takiego pseudo zestawu :/ Czytałam składy i zastanawiam się czy któraś mama stosowała Bioaron multiwitamina syrop ? Nie zależy mi na kwasach gdyż to suplementujemy olejem i spozywaniem odpowiedniej ilości ryb. Dziecko chodzi do 1 klasy. Co polecacie

Gość gość
są takie żelki Yomi, naturalne a nie syntetyczne. moje dziecko samo się o nie upomina

Gość gość
Ja mam bioaron. Jest dobry.Warto kupić

Gość hania766
Najlepiej będzie jak pójdziesz do lekarza, wtedy przepisze Ci coś odpowiedniego ;) Ja tak zrobiłam i nie na prawdę nie żałuję ;)

Gość gość
Lekarz przepisze to co mu przedstawiciel zachecil :)

Gość Escobar997
raczej żadna, rozne dziwne rzeczy moga siedziec w takiej kombinacji, i skutecznosc zdrowotna tego nie jest wcale potwierdzona, miksuj im soki owocowe, rob smaczne salatki, a z suplementow to tylko omega 3 A E epa depa srepa to dziala na bank, ale jakies dobre niech żrą,