Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KingaStefankaFanka

Czy pocztą można przesłać

Polecane posty

Czy pocztą można przesłać coś zapakowane w dwa jednakowe pudełka sklejone ze sobą taśmą, czy muszę calość owinąć w szary papier żeby nie było widać że to dwa pudełka?

Gość gość
idż już na ta pocztę bo nudzisz,najlepiej sama się owiń taśmą i wyślij jak najdalej stąd

Gość No Kia
ostatnio przesylalem poczta noworodka nie bylo problemow

Gość gość
oczywiscie i bedzie traktowane jako list a nie paczka

Gość gość
idz na poczta ,raczej w folie albo w reklamówke papier jest nietrwały

Nie chcę iść na pcztę i tam pakować :o na najbliższej poczcie kompletnie nie ma do tego warunków. Owinę jednak w ten papier. Nie chodzi o trwalość bo nie ma szansy żeby paczki sie rozkleiły i normalnie przesyłam w samych pudełkach i nigdy nic sie nie uszkodziło, a papier ma być tylko po to, żeby nie doczepili isę na poczcie :p

Gość gość
nie chodzi o pakowanie tylko o wysyłke

Gość gość
nie przyjma ci sklejonych razem pudelek. sklej je tasma ale owin w papier tak, zeby sie nie rozchodzily te pakunki pod papierem. pamietaj, ze twoj pakunek bedzie wrzucony do wora z innymi pakunkami, dojdzie do WERu, tam bedzie segregowany wedlug kodu przeznaczenia, pakowany do nastepnego woru i wieziony do docelowego urzedu. sama taka droga moze naruszyc opakowanie,lepiej zebys dobrze to razem posklejala

Gość gość
załaduj tam ze 4 kilo i poproś żeby wzięli opłatę jak za 20 deko, bo przecież skleiłes 20 przesyłek po 20 deko - o tpo chodzi przecież, sknerusie

Chodziło o to, ze sprzedaję ciągle taką samą rzecz, jeszcze nigdy nikt nie chciał dwóch i dlatgo mam pudełka pasujące akurat na jedną rzecz :) teraz ktoś kupił dwie więc nie wezmę oczywiście dwa razy za przsyłkę, ani nie będę latać za dużym pudełkiem :p nie zamierzam też płacić ze swojego zysku podwójnie bo to bez sensu :p

Gość MissSkandynawii
gość idż już na ta pocztę bo nudzisz,najlepiej sama się owiń taśmą i wyślij jak najdalej stąd O tym samym pomyślałam :D