Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona1818

Dlaczego spóźnia mi sie okres mimo brania tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość Zmartwiona1818

Hej prosze o rady mam 18 lat Biore pigułki Microgynon21 i po odstawieniu juz mijaja 3 dni i nadal nie dostalam okresu martwie sie bardzo. Czy to normalne czy to mozliwe ze to przez to ze bylam przeziebiona i caly miesiac bralam rózne tabletki na przeziebienie ? dodam ze ostatnia tabletke wzielam z opoźnieniem 12 godzinnym Raczej ciaza jest niemozliwa bo jestem dziewica. Znaczy juz cos tam próbowalismy. Moze wszedl kilka cm ze tak powiem i to bylo raz bez prezerwatywy i nie doszedl wtedy ani nic i trawlo to doslownie kilka sekund. Tylko "próbowalismy to zrobic" wiem ze moja wypowiedz jest zagmatwana..... w poprzednim miesiacu dostalam okres w 2 dniu po odstawieniu...

Gość Zmartwiona1818
ktos doradzi?

Gość poli30
na dostanie okresu masz 7 dni więc wyluzuj,jeszcze dostaniesz...

Gość Zmartwiona1818
a jesli nie dostane ? to co to moze oznaczac? mozna dostac i w 7 dniu?

Gość poli30
jesli nie dostaniesz to idz do ginekologa...tak ,można dostac nawet w 7 dniu ale przewaznie sie predzej dostaje..chociaz ja sama dostaję w 5 dniu

Gość Zmartwiona1818
pojde. No ale kurde przeciez ciaza jest niemozliwa ? On nie mial wytrysku

Gość poli30
no co ty w ciąży na pewno nie jestes,nie martw się

Gość Zmartwiona1818
uffff. Bo ja sie np kiedys balam ze te "płyny" u mężczyzny sa juz z plemnikami ale ginekolog mi powiedzial ze nie . Wic raczej nie ma mozliwosci ciazy. Ja tabletki dostalam na uregulowanie okresu i pewnie dlatego cos jeszcze szwankuje

Gość poli30
nic sie nie martw,na pewno lada dzień dostaniesz okres

Gość Zmartwiona1818
dzieki ;]

Gość poli30
:)

Gość Zmartwiona1818
dzieki ;]

Gość gość
biore tabletki microgynon juz kilka miesiecy i zawsze dostaje na 3 dzien okres , praktycznie to nawet co do godziny, nigdy nie zdarzylo mi sie dostac miesiaczke pozniej niz zawsze

Gość gość
a tabletki wlasnie po to sie bierze zeby regulowac sobie miesiaczke a nie ze raz sie dostaje wtedy a raz za tydzien, zanim bralam tabletki mialam miesiaczke w cały swiat, teraz dokladnie zawsze mam w ten sam dzien

Gość gość
ja bym Ci radziła isc po test ciazowy do apteki, w projektulacie sa plemniki równiez

Gość gość
a tabletki na przeziebienie niektore oslabiaja tabletki anty wiec moglas zajsc w ciaze , zrob test

Gość gość
masz 7 dni na dostanie krwawienia a nawet jeśli nie dostaniesz to też nic się nie stanie. jak masz tabletki o mniejszej zawartości hormonów to się dosyć często zdarza że krwawienie w ogóle nie występuje. Jesli lekarz dał ci tabletki na uregulowanie okresu i tylko po to ci one to proponuję zmienić lekarza. Tabletki na uregulowanie okresu to nieporozumienie, bo one nic nie leczą tylko odwlekają problem w czasie do puki je bierzesz.

Gość dbab200r
witam zazywam tabletki lesinelle. od pol roku .mam pytanie czy jesli przez 2 miesiace zazywalam rowno o 18 a pozniej zapominalam i zazywalam o 19,20,21,22 idt ale nie pozniej niz 12 godzin,czy jest mozliwosc zajscia w ciaze?i jeszcze zawsze dostawalam okres 4 dnia teraz 5 a ja nie mam