Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto żyć po gwałcie

Polecane posty

Gość gość

zostałam zgwałcona i chyba nie mam już po co żyć. terapia nic nie pomaga,rodzice odsunęli sie ode mnie. chyba już nigdy nie będzie jak przedtem

Gość gość
jak to- rodzice odsunęli się od ciebie? to jakaś prowokacja?zostałaś skrzywdzona, ale to nie koniec świata. od tego są rodzice, żeby cię teraz wspierali. a jak nie oni to są różne organizacje, które się tobą zajmą i na pewno pomogą. poszperaj w necie.

Gość gość
nie nie prowokacja.Odsunęli się ode mnie bo uważają że jestem kretynką i że to moja wina.Twierdzą że powinnam tylko siedzieć zamiast chodzić na imprezy. A ja NIE prosiłam się o g***t!;(

Gość gość
Ponoć warto żyć - tak mówią. A terapia? Nieraz trwa latami. Potrzebujesz cierpliwości, czasu i przede wszystkim wiary. No i wsparcia. Ja też nie mam wsparcia u rodziców.

Gość gość
Ciekawe kto mnie wezmie za żonę taką zbrukaną zeszmaconą..;(

Gość gość
Ciekawe kto mnie wezmie za żonę taką zbrukaną zeszmaconą..;(

Gość gość
http://ponton.natemat.pl/80401,seksuolog-zgwalcone-kobiety-sa-same-sobie-winne-ponton-protestuje zadzwoń do telefonu zaufania, albo wejdź na te strone

Gość gość
http://ponton.natemat.pl/80401,seksuolog-zgwalcone-kobiety-sa-same-sobie-winne-ponton-protestuje zadzwoń do telefonu zaufania, albo wejdź na te strone

Gość gość
Ja bym ją wziął za żonę, mnie by to nie przeszkadzało, pomagał bym jej dojść do siebie o ile była by dobra dla mnie tyle bym oczekiwał w zamian... nie uważam że jest gorsza. Twoi rodzice są bezczelni! jak tak mogą :( bardzo Ci współczuję autorko :( i mam nadzieje że spotkasz dobrego faceta na swojej drodze który da Ci wsparcie i pomoże wyjść z tego i wszystko się odmieni tego Ci życzę :)

Gość gość
Ja jako mężczyzna mogę napisać tylko że faceci owszem nie chcą za żony puszczalskich kobiet, które się nie szanują. Jednak Ciebie to nie dotyczy, jak sama piszesz zostałaś skrzywdzona, stało się to wbrew Twojej woli, więc nie widzę powodu by jakiś mężczyzna mógł mieć problem z akceptacją Ciebie.

Gość gość
napisz więcej jak do tego doszło. Mnie na szczęście nikt nigdy nie zg/wałcił, ale ja nigdy nie chodziłam po imprezach. Jednak wiadomo że nawet w parku ktoś może cię napaść.

Gość gość
miałam tego typu zdarzenie,nie doszło do g****u,ale oddałam sporo pieniędzy napastnikowi ,byłam młodą dziewczyną wtedy,to było w pociągu,jakbym nie była gadatliwa i zdeterminowana,to ..wiadomo.. to siada na psychikę,poszukaj innego terapeuty,żeby znalazł drogę do Ciebie i C***omógł,..pomyśl jaka siła życia jest w dzieciach i ludziach ,którzy poważnie chorują siła jest w nas samych,,,tylko trzeba sobie poukładać wszystko w głowie.

Gość gość
a pociągu? masakra. Ja zawsze mam przy sobie gaz pieprzowy w razie czego

Gość gość
Dzięki za słowa wsparcia.Miło że się zainteresowaliście.Chcę o tym zapomnieć i wierzę że to się uda,bo nie ma rzeczy niemożliwych.

Gość gość
Nie widzisz powodu do dalszego życia bo przytłaczają Cię traumatyczne wspomnienia. Jeśli terapia nie działa, to czas zmienić terapeutę lub rodzaj terapii. Ze swojej strony polecam EFT. Została one wynaleziona do pracy z traumami, którzych nabawili się żołnierze podczas wojny. Jak dobrze pójdzie to na wiosnę będziesz szczęśliwa i pełna życia, choć zdaje sobie sprawę jak mało prawdopodobnie to brzmi. powodzenia i nie daj się!

Noszę przy sobie taki nieduży nale ostry nożyk - w razie czego wbiję napastnikowi w oko i zwieję.

Gość gość
Mircao-napastników może być dwóch,trzech...może to być ktoś po kim się tego najmniej spodziewasz