Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks nie jest zbyt fajny

Polecane posty

Gość gość
Nie szkodzi!Ja jak pisalam tez mialam superfantazje i bardzo się przy nich podniecalam a jak dochodzilo co do czego to NIC!Zupelnie NIc nie sprawialo mi przyjemnosci!Jak pisala autorka.Dotyk wrecz mnie draznil,irytowal!Teraz prawie kazdy dotyk mojego faceta sprawia ze przechodzi mnie dreszcz a do orgazmu dochodze czasem po minucie orala!Kiedy on nie zdazy się jeszcze dobrze rozkrecic. To niesamowite jak zmienia się nasza seksualnosc i uczucia z nia zwiazane!

Gość gość
Nie szkodzi!Ja jak pisalam tez mialam superfantazje i bardzo się przy nich podniecalam a jak dochodzilo co do czego to NIC!Zupelnie NIc nie sprawialo mi przyjemnosci!Jak pisala autorka.Dotyk wrecz mnie draznil,irytowal!Teraz prawie kazdy dotyk mojego faceta sprawia ze przechodzi mnie dreszcz a do orgazmu dochodze czasem po minucie orala!Kiedy on nie zdazy się jeszcze dobrze rozkrecic. To niesamowite jak zmienia się nasza seksualnosc i uczucia z nia zwiazane!

Gość gość
Ja się nie zamykam na seks, chciałabym być seksualna i mieć faceta :). I denerwuje mnie, że nic nie czuję! Dbam o siebie, jem zdrowo, ćwiczę, jestem szczupła, bo mimo wszystko chcę być atrakcyjna dla płc**przeciwnej. Nie wiem może kiedyś coś się odblokuje...

Gość gość
znając dzisiejszą inwazję islamu sprawdź czy masz łechtaczkę i sprawa się wyjaśni

Gość Izkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
z odpowiednia osoba sex jest z******ty :)

Gość gość
Ciesze się ze nie jestes od razu nastawiona na nie.Mysle ze kiedys twoje odczucia tak jak i u mnie się zmienia i zaczniesz odczuwac radosc***przyjemnosc z seksu.