Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MmIiCcHhAaLlIiNnAa

Zanik objawów ciąży

Polecane posty

Gość MmIiCcHhAaLlIiNnAa

Witajcie ! Mam problem i mam nadzieje że w jakiś sposób mi odpowiecie. W dniu dzisiejszy jestem w prawie 10 tyg ciąży. Do tej pory największym objawem były bolące piersi i ból brzucha.Jednak w 9 tyg objawy mineły.Nie odczuwałam mdłości i dalej ich nie mam (obrzydza mnie tylko zapach pieczącego się kurczaka). Martwię się czy wszystko jest ok.Bo właśnie w 9 tyg odważyłam się z mężem na współżycie (lekarka nie widziała przeciwskazań) i póżniej przez pare godz miałam lekko brązowy śluz. Miałyście też tak? Czy to normalne że objawy przeszły?? :(

Gość gość
Może być normalne albo i nie,ja na twoim miejscu poszłabym do lekarza sprawdzic,powiedz ze mialas plamienie to cie lekarz zbada i bedziesz spokojna.

Gość sysa
Równie dobrze może to być objaw nadżerki. Mi lekarz od razu powiedział, że mam a jak pobierał próbkę na cytologię od razu było krwawienie. Po współżyciu też mam plamienia (jestem w 8 tygodniu ciąży), ale w czasie ciąży pochwa jest bardziej ukrwiona. Myślę że możesz być spokojna, ale lekarza poinformuj na najbliższej wizycie, wtedy on sam Cię uspokoi, ew. zasugeruje wstrzemięźliwość:) Pozdrawiam