Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczynam studia podyplomowe w ciazy, czy dam rade

Polecane posty

Gość gość

Chciałąbym zaczać studia podyplomowe - jestem w 3 miesiącu, studia (2 semestry) zaczynają się za miesiąc. Nie pracuję, więc miałabym spokojnie czas, żeby raz w miesiącu w weekend chodzić na wykłady. Tylko pytanie - czy dam radę? Czy jednak poród i niemowlę nie będą wymagać zbyt wiele uwagi?

Gość gość
ja jestem w 7 miesiącu i robię dwuletnią podyplomowę od października (zjazdy co tydzień - pt sob i niedz). Póki co jest spoko:) Myślę, że z dzieckiem też dam radę, tylko poproszę bliskich (lub opiekunkę) o pomoc w weekendy

Gość gość
a co to jest za wyczyn spędzić jeden weekend na miesiac na wykładach?? Autorko kaleka jesteś że miało by to być dla ciebie takie trudne??? No a jak bedziesz np rodzic w czasie tych wykładów to dostaniesz zwolnienie i po sprawie...

Gość gość
a ja mam chęć na studia podyplomowe i nie wiem co zrobić bo staramy się o dziecko a jak zajdę w ciążę to będę musiała leżeć bo mam obciążony wywiad położniczy ze względu na poronienia

Gość gość
NO skoro będziesz musiała leżeć, to chyba przełóż te studia....

Gość gość
A przerwa wakacyjna jest na podyplomowych? Ktoś wie?

Gość gość
tak, przerwa wakacyjna jest, jeśli to studia na uczelni wyższej

Witam! Gratulacje dla Pań, że mimo stanu błogosławionego są Panie tak zmotywowane i uczęszczają na studia podyplomowe. Jeżeli któraś z Pań chce dopiero podjąć takie studia, to zapraszam do zapoznania się z ofertą takich studiów w szkołach WSB. Nasze uczelnie oferują wiele ciekawych kierunków w 9 lokalizacjach na terenie całej Polski. Po szczegóły zapraszam na stronę wsb.pl Zachęcam do aplikacji do 30 czerwca, bowiem trwa obecnie promocja, w której można zyskać aż 1000zł na czesnym i wpisowym. W razie pytań jestem do dyspozycji. Pozdrawiam, Małgorzata Wieczorek Online Ekspert WSB