Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz 777

kobiety ?? :((

Polecane posty

Gość Łukasz 777

Czy są jeszcze w tym ciężkim życiu jakieś fajne dziewczyny które potrafią kochać dać uczucia czy są wgl takie?

Gość wujek Wacek
ciezkie to sa studia jedykowe jak studjujesz 77 jezykow na raz a ty w roli biorcy dobr wszelakich?

Gość Łukasz 777
nie wiem o co chodzi ja prowadzę firme uczę się zaocznie

Gość Łukasz 777
Studia to pikuś studia nie są w życiu najważniejsze żeby być kimś tylko praktyka życiowa masz głowę potrafisz zarzązać ludźmi masz wszystko

Gość Łukasz 777
Jednak jest tak jak myślałęm że nie ma takich dziewczynn

Gość blondass86
kobiety to większość kasa, nie masz kasy nie ma uczuć. Też mam kasę, nawet wyglądam dobrze, podobam się. Ale jak tylko odmówię jakieś np kupna czegoś, to uczucia się zmieniają, staje się zimna. Przechodziłem już to z wieloma. Teraz wartościowych już nie ma. Nwet te, które twierdzą na początku, że do "portfela nie zaglądają" i tak to po 2 tygodniach robią.

Gość Łukasz 777
Ch*j z tego że mam kasę ale k***a nie szukam takich ale k***a już tylko takie zostały no ja pierolęęe

Gość Łukasz 777
Zostały tylko feministki

Gość blondass86
no zapewne gdzieś są takie jeszcze, ale uwierz mi to tak jak trafić w totolotka. powiem Ci coś, byłem teraz w związku. po 3 latach babka się zmieniła, nagle z kochającej, miłej i myślącej o przyszłości stała sie, zimną materialistyczną suką. i weź tutaj takie traktuj poważnie? Moja rada jest taka, naucz się żyć samotnie. Jednak życzę Ci, tego abyś trafił na tą porządną. PS i tutaj nie ma co rozróżniać, czy brzydka, ładna, gruba, czy chuda. Bo miałem już i takie i takie. Każda kończyła z wystawionymi rękoma, typu "daj,daj"

Gość Łukasz 777
Ja też rozstałem się z dziewczyyną 2 tyg temu ona nie była materialistką wgll ale wyklinała mnie jak zrobiłem coś źle a jak ją oszukałem to zostawiła mnie i wykleła mnie i myślała że przyjadę i będę błagał o wybaczenie jak robiłem to wcześniej moja godność się zmieniła kiedyś mnie wyzywała a ja latałem jak piesek z kwiatami na przeprosiny zmieniło się we mnie coś że nie chcę być wyklinany przez najbliższą mi osobę i co na to odpowiesz??

Gość Łukasz 777
PS 3 lata też z nią byłem

Gość gość
A ja wiem, że takie kobiety są :)

Gość blondass86
Co mam Ci odpowiedzieć? Nigdy nie latałem za kobietą, jakby mnie poniżyła raz, to koniec. Ktoś kto nie chce ze mną być, to nie. Na pewno, bym nie latał za jakąś pipą z kwiatami ;) Nie wiem, czy 77 to jest twój rocznik? Ale wiedz, że wygląd to już po pewnym wieku już nie gra tak ważną rolę. Dla Ciebei jest ważne? ja mam 28 lat, mnie już nie interesuje zbytnio wygląd. Nie jestem produktem mainstreamu. Daj sobie czasu, nie szukaj na siłę, a może sama się znajdzie. cokolwiek byś, albo ja nie napisał to i tak trzeba mieć szczęście w życiu.

Gość Łukasz 777
/nie nie ja mam 19 lat

Gość blondass86
eee :) 19 lat, to jeszcze masz całe życie przed sobą.

Gość Łukasz 777
Niby tak ale cholernie ciężko mi po tym rozstaniu oj bardzo załamany cały czas tylko palę fajki prawie nie jem a wglll

Gość blondass86
Dasz rade, ja w wieku 23 lat, zakończyłem związek 6 letni. To była masakra, ale się pozbierałem i stałem się silniejszy. a BTW rzuć palenie, to jest straszne g***o, a kobieta co pali to już w ogóle rzygać się chce;)

Gość Łukasz 777
Ila czasu się po tym zbierałeś jak to zrobiłeś że czujesz się już ok powiedz szczerze proszę zastosuję może coś podobnego

Gość blondass86
po 6 letnim związku pozbierałem się ok po 6 miesiącach, może 8 to było. A zrobiłem tak, że zacząłem trenować, ale to tak już 6 miesięcy przed zerwaniem. i stałem się "bardziej męski" no i szczerze to po tym, wykorzystywałęm kobiety. miałem ok 4 międzyczasie. Ale takie albo rozwodniczki, albo 300km oddalone, albo młode 16 letni siksa;) po tych 4 stwierdziłem, że nie mogę być tak nie dobry, bo ogólnie określam się jako dobra osoba. ale głównie treninigi, i jogging mi podniósł samoocene no i pomogło.