Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż mnie oszukał

Polecane posty

Gość gość

czuje, że moje życie straciło sens, 4 lata po slubie i nie mamy dziecka, kiedy to postanowiłam zrobic wszystkie badania.. on mi mówi, że nie ma sensu bo jest bezpłodny i nie może miec dzieci, a przed slubem mowil, ze chce dzieci, teraz twierdzi, że gdyby wczesniej mi powiedział to nie wyszłabym za niego!

Gość gość
A po co w ogolę za niego wychodziłaś, skoro twoja miłość była i jest taka pusta, interesowna..o ile w ogóle jest?

Gość gość
to jest podstawa do unieważnienia ślubu - nawet kościelnego.

Gość gość
moja miłość nie jest pusta, kocham go nad życie, ale to co mi powiedział w pewnym sensie złamało mnie

Gość gość
Za mąż wychodzi się z miłości, a nie z chęc****siadania dzieci suko :O

Gość gość
bardzo chciałabym mieć dzieci

Gość Izkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Za mąż wychodzi się z miłości, a nie z chęc****siadania dzieci suko pechowiec.gif ********* no bardzo mąż ja kochał ze oszukał ja na samym starcie :O

Gość Madzieńka79
Czyli dla kościoła jak człowiek się nie spełni jako maszyna rozpłodowa to anulują ślub, ale jak człowieka po rogach walą to ma siedzieć i wytrzymywać i nie anulują ślubu. A to ciekawe.

Gość gość
ślubował mi to

Gość gość
ja nie zamierzam brać z nim rozwodu, kocham go, ale boli mnie to że nie bede miała swoich dzieci, w domu zawsze bedzie pusto i cicho

Gość wwrrr
''Czyli dla kościoła jak człowiek się nie spełni jako maszyna rozpłodowa to anulują ślub'' x Nie, kosciol uniewazni taki slub z uwagi na oszustwo w takim waznym aspekcie. Juz nie robcie z siebie takich nowoczesnych, ze byscie sie ucieszyly ze maz ukryl przed wami bezplodnosc.

Gość gość
to wezcie nasienie dawcy.nie widze problemu:)

Gość wwrrr
Nie widzisz problemu w tym, ze maz ja oklamal przed slubem wiedzac dobrze, ze ona chce miec dzieci? A gdyby ukryl schizofrenie, tez bys nie widziala problemu, bo przeciez moze sie leczyc? Niektorzy widze nisko cenia szczerosc wobec wspolmalzonka :O

Gość gość
slonko,nie widze problemu,ze ona sie nim nie chce rozwiesc,bo dzieci moga i tak miec.dla mnie to rowniez karygodne,ze facet sie do tak waznej sprawy nie przyznal.zwlaszcza,ze podczas spisywania protokolu w kosciele o takie rzeczy ksiadz pyta.skoro ona uznala,ze chce z nim byc i chcialaby miec dzieci,to albo adopcja albo nasienie dawcy:)

Gość gość
Madzieńka79 Czyli dla kościoła jak człowiek się nie spełni jako maszyna rozpłodowa to anulują ślub, ale jak człowieka po rogach walą to ma siedzieć i wytrzymywać i nie anulują ślubu. A to ciekawe. chodzi o to że przed ślubem zataił swoją bezpłodność i że jej świadomie powiedział że może je mieć a było inaczej...

Gość gość
nasienie dawcy, adopcja, on nie chce w ogóle skoro nie moze miec swoich, to nie chce żadnych dzieci :(

Gość gość
hehe,bo kosciolowi zalezy na nowych czlonkach,dlatego daja ci wolnosc i szukaj byka rozplodowego:) a uniewaznienie slubu ze wzgledu na zdrade nic nie daje,bo moze tak byc ze z przyszlym partnerem juz dzieci nie splodzisz, a z mezem moze by jeszcze sie jakies pojawily:P

Gość gość
"teraz twierdzi, że gdyby wczesniej mi powiedział to nie wyszłabym za niego!" ja bym po takim czymś od razu postraszyła go unieważnieniem ślubu, i szczerze mówiąc brałabym to poważnie pod uwagę zwłaszcza że chcesz mieć dzieci. współczuję tak w ogóle, prze*** sytuacja :(

Gość wwrrr
A wyobrazacie sobie, jak kosciol egzekwuje takie rozwody z uwagi na zdrade? Ile by tego bylo? I jak, przynosiloby sie ksiedzu dowody, robilo rozprawy? :D Pocieszne. Sama nie naleze do kosciola, jestem raczej przeciwniczka religii, ale takie gadanie to nawet dla mnie idiotyzm, byleby cokolwiek przeciw kosciolowi.

Gość MissSkandynawii
Ciesz sie, przynajmniej teraz będzie bez gumki :D

Gość gość
fakt kiedyś przed ślubem i gumka była

Gość wwrrr
Autorko, a bralas moze tabletki antykoncepcyjne?

Gość gość
nie brałam, po slubie wyliczalismy dni niepłodne

Gość gość
smutno mi, czuje się beznadziejnie