Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem taka wściekła na swoją córkę

Polecane posty

Gość gość

Mam jedną przyjaciółkę z czasów technikium. Utrzymujemy dobry kontakt do dziś, często się spotykamy, nawet całymi rodzinami. Ja mam dwie córki, a ona syna i córkę, którzy są trochę starsi od moich córek. Moja starsza córka zaszła w ciążę i okazało się spotkała się od prawie roku z synem przyjaciółki w tajemnicy przed nami. Jestem na nią taka wściekła! Jak mogła pchać się komuś do łóżka? Po co jej to było? Będzi dziecko, jeszcze przed ślubem. Wstyd. Teraz są same problemy. Jestem na nią tak wściekła! Błagam pomocy! Bo wyjdę z siebie.

Gość gość
Szkoda mi Ciebie kobieto , masz córkę qrewkę . Nic na to nie poradzisz , uspokój sie i walnij drinka. Wiem ze musisz byc rozczarowana :(

Gość Pandaaax3
Jakby nie patrzeć - to Twoja córka, moze nie macie ze sobą dobrych relacji i córka ukrywała ' chłopaka' przed Tobą. Rozmawiaj z nią! to twoje dziecko - chyba że pusta do granic, to niech sobie sama radzi

Gość gość
może jaka matka taka córka. już nie pisząc że synek przyjaciółki idiota zlewający się do środka 🖐️

Gość MissSkandynawii
Uśpij ją!

Gość gość
Jest i dobra strona tego, jako teściowe już się znacie. Nie zepsujcie tej przyjażni, która was łaczy , będziecie miały wspólnego wnuka.

Gość gość
Ona nie powinna robić takich rzeczy! Jest za młoda.

trochę starsi - to znaczy po ile maja lat ?

Gość Dojrzała Aldona
twoja córka to d****** przykre ale prawdziwe

Gość gość
Nie mogę uwierzyć, że moja córka już takie rzeczy. Po co jej to było. Ta ciąża raczej zaplanowana nie była. Przyjaciółka uważa, że przesadzam i ona podchodzi do tego pozytywnie ale jej syn jest dorosły, wykształcony, ma swój zakład, zarabia. Jeszcze nawet zaproponowała, żeby zamieszkali razem. Oni mają duży dom, córka mieszka z chłopakiem, gdzieś indziej, a dół domu jest syna. W ogóle bym w życiu nie powiedziała, że oni się będą spotykać.

Gość gość
Jej syn ma 28 lat, córka 25. Moje córki mają 20 i 18 lat.

Gość gość
No swietnie. Kolejna matka franca co sie wtraca w relacje i zycie uczuciowe dzieci. Ogarnij sie kobieto. To jej sprawa. Ma 20 i ciebe to nie powinno obchodzic.

Gość gość
No swietnie. Kolejna matka franca co sie wtraca w relacje i zycie uczuciowe dzieci. Ogarnij sie kobieto. To jej sprawa. Ma 20 i ciebe to nie powinno obchodzic.

Gość gość
Jesteś wściekła na przyjaciółkę, bo zrobiła twojej córce dziecko? Zaraz, przecież nie mogła. Czyli jesteś wściekła na przyjaciółkę, za to że twoja córka wkopała jej syna w dziecko. Zaraz, za to ona mogłaby być na ciebie wściekła. Zaraz zaraz, czy ty aby nie jesteś KRETYNKĄ typowa durna babo?

osiem lat różnicy i " trochę starsi " .... dopracuj swoją bajkę :)

Gość gość
Jestem wściekła na córkę. Bo się brała za pewne rzeczy za wcześnie.

Gość gość
No chyba sobie jaja robisz:D na dziecko to może i za wcześnie, ale 20 lat i za wcześnie na seks?:D no przestań, w jakim ty świecie żyjesz durna babo:D fakt, że powinni się zabezpieczać, ale teraz powinnaś ją wspierać a nie czepiać się. A gdyby zaszła w ciąże z kimś innym nie z synem przyjaciółki to byłoby ok? Współczuje dziewczynie takiej matki, ja zawsze mogłam liczyć na swoją:P

Gość gość
Ona nie powinna tego robi, jest za młoda..

Gość gość
prowo:D

Gość gość
O, znowu ta sama prowokatorka- tematy teściowa/synowa ci sie znudziły, to bierzesz się za matka/córka? Zmień chociaż styl pisania, bo wszędzie z zdaleka go poznać idzie, w kółko te same wyrażenia...

Gość stara modelka bez związku
Tyle czasu Twoja córka spotykała się z kimś ale Ty nic nie zauwazyłaś....? Przecież nie spotykali się na pół godz... Jeśli na kogoś chcesz być wściekła to raczej słusznie na siebie.

Gość gość
Cały czas miała jakieś realne wymówki. Skąd miałam wiedzieć? Przyjaciółka też nic nie zauważyła z tym, że jej syn jest dorosły.