Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mka30

Przeszkadza mu to, że za często sikam

Polecane posty

Gość do IMO12405
Trollu niespełniony, twoje prowokacje na nic się tu zdadzą, bo każda z nas jest w związku i dobrze wiemy, jak facec***odchodzą do fizjologii kobiecej, normalnie po prostu (tak jak my do męskiej) :) Sikam ile wlezie (ty zdaje się też doświadczasz tej przypadłości, chyba że masz obieg zamknięty, to gratuluję :D ) i mój facet zawsze mnie pożądał, robił mi minetki, a o moje siusianie zawsze dbał, czy mi się nie chce :) Polecam mniej trollowania, a więcej siusiania, może ci dobrze to zrobi ;)

Gość gość
" mój facet zawsze mnie pożądał, robił mi minetki, a o moje siusianie zawsze dbał, " a jego mamuska po mnie kibel myla

Gość gość
Nikt nie uważa, że to prowo, a wręcz przeciwnie. Zastanawiam się, dlaczego jeszcze jesteś z kimś, kto Cię nie akceptuje i nie kocha. Dlaczego się nie szanujesz? A przy okazji, i mówię to nie bez powodu, zacznij leczyć się na kandydozę, bo to częsty i typowy objaw tej choroby.

Gość do IMO12405
"a jego mamuska po mnie kibel myla" . Niestety nie skumałam żartu, nie znam się na humorze prawików i gimbazy, ale nie szkodzi :) Mamunia mego lubego kibel myje tylko własny, pozdrawiam miło 🖐️

Gość gość
to jak jestes u niej w gosciach to ty kible myjesz u niej w domu czy nikt nie myje tego ktory ty uzywasz?

Gość do IMO12405
Prawiku, naprawdę.... skończ :D I nie martw się - ciebie problem minetki na pewno ominie ;) 🖐️

Gość gość
nie wstydz sie. kazdy sika. jak jestes u kogos to tez sikasz. tylko potem ktos to musi myc, nie?

Gość gość
a minetki z toba nie chce. po co mam kandydoza zlapac.

Gość gość
Lecz się Ty z posta nade mną. Bardzo możliwe, że Ty też ją masz, tylko o tym nie wiesz, wiele osób nie wie. Więc się tak nie ciesz i nie uważaj za lepszego.