Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki000

ciaza a nowy pies

Polecane posty

Gość kiki000

Witam jestem w 6 mcu ciąży. Znajomama do oddania za darmo rocznego yorka i zastanawiam się nad adopcja tego psa. Co myślicie na ten temat? Jakie jest wasze zdanie

Gość gość
A od kiedy ciąża to przeciwskazanie do posiadania psa?

Gość gość
wydaje mi sie to złym pomysłem yorki są wredne z zachowania i nie przepadaja za małymi dziećmi wiem bo znajoma miala takie s********a malego i atakowal bez potrzeby dobrze ze zdechl juz lepszy lablador

Gość gość
mój kundelek też nie lubi yorków :D osobiscie yorka bym za nic w swiecie nie wziela, ale skoro Ci sie podoba to bierz. ciaza to nie alergia :P tylko licz sie z tym,ze pies moze budzic dziecko :P

Gość gość
im mniejszy pies tym więcej hałasu pies w domu= niebezpieczeństwo pasożytów pies zmusza do wychodzenia w porach gdy nam się nie chce

Gość gość
Ja mam yorka i 1. Nie jest wredny ani agresywny 2. Prawie w ogóle nie szczeka i nie halasuje 3. Ma włosy (nie sierść) więc nie uczula. 4. Potrzebuje mało ruc*****ak dla mnie same plusy. Ja bym sie dowiedziała tylko przyczyny, dla której znajoma oddaje psa. Może coś jest z nim nie tak....

Gość gość
Pamiętaj, ze pies to nie zabawka i gdy będzie dziecko on rowniez musi miec swoje miejsce, tWoja uwage i czas. A ta kolezanka ktora oddaje rocznego jorka niech dostanie dziś sraczki, specjalnie ode mnie.

Gość kiki000
Witam ta dziewczyna kupiła psa za 1200 zł i musi oddać za darmo bo wyszła za mąż za tepego faceta który powiedział ze z tym psem ją do domu nie wpuści. Swoją droga pies ma rok więc musiał o nim wiedzieć. Ją mam już jednego psa beagla. Tylko on nie chce siedzieć w domu jest cały czas na podwórku i codziennie spaceruje. Mąż powiedział ze jak chce to mogę go wziąć. Mam jeszcze parę dni by się namyslec. Ponoć ta suczka jest dobrze ułożona i zna podstawowe komendy

Gość gość
bierz!

Gość gość
Jeżeli kochasz psy i nie masz przeciwskazań zdrowotnych to go weź. Pamiętaj tylko o tym, żeby najpier iść do weta. Moja znajoma też brała pieska, kundelka zwykłego i najpierw poszła do - http://www.weterynarz-gorzow.pl/ - lekarz ocenił stan zdrowia pieska. Czasem zdarza się, że psiak ma jakieś poważne dolegliwości i wymaga opieki, a nie każda kobieta w ciąży ma na to czas.