Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yofrut

Proszę o poradę nie wiem co robić

Polecane posty

Gość Yofrut

Zacznę od tego, że nigdy nie miałam chłopaka...,a mam 16 lat ... no ale wiadomo były takie syt, że jakiś mi się podobał i wgl ... zresztą nie w tym rzecz xd Gdy przyszłam do nowej szkoły poznałam kolegę, który do mnie startuje ... jest na prawdę w porządku, miły, kulturalny jak mniejszość chłopaków teraz i stara się o mnie... tylko problem polega na tym, że ja nie wiem co ja czuje i nie chce go ranić nie potrzebnie ... raz jestem na tak raz na nie raz na nie wiem ... i tak ciągle... to ciągłe niezdecydowanie mnie męczy... chciałabym postawić siebie i jego na pewnym gruncie ale nie potrafię ;// i nigdy nie miałam jeszcze takiej syt .... i nie wiem co robić. Może to, że nigdy nie miałam chłopaka, może nie dojrzałam, albo nie jestem gotowa, ale wiem ze jak go odrzucę to będę totalną idiotką,a później bd żałowała zawsze tak jest...tego się boje ; / Niby on sprawia na mojej twarzy uśmiech i zawsze mnie rozśmieszy, ciesze się jak pisze ... a jak jeden dzień nie napisał to byłam smutniejsza, więc sama nie wiem...jaka ja skomplikowana :c Czuje się przy nim kimś ważnym i czuje się bezpieczna, doceniona. Dać mu szansę ? Z wyglądu jest przeciętny niby początkowo podobał mi się, a teraz sama nie wiem... Wkurza mnie to, że jestem tak bardzo wymagająca .... ; / Ale z drugiej strony zakochać się można po czasie, więc czemu nie spróbować ? Doradźcie proszę .... bo to myślenie mnie do szału już doprowadza ;c

Gość gość
ixde nie wiem no ixde ale to pewnie wiesz dlatego ze nie chcialo mi sie czysta ixde ale wiesz bedzie ok

Gość Yofrut
Proszę o pomoc ;p

Gość gość
16 latki powinny się teraz uczyć a nie siedzieć na forum dla dorosłych. Poza tym jesteś jeszcze gówniara brzydko mówiąc****owinnaś szkoły dopilnować a nie rozglądać się za chłopakami. Wszystko w swoim czasie. Nic ci nie ucieknie, a gorsze rzeczy w życiu cię czekają.

Gość gość
Myślę że warto spróbować. Może wyjdzie z tego fajna znajomość, a jeśli nie to jakieś doświadczenie życiowe ;) tym bardziej, że w wieku 16 lat nie trzeba od razu spotykać się z przyszłym mężem. Poznaj go bliżej skoro po prostu lubisz gościa. Że przeciętny z wyglądu to nawet lepiej, przynajmniej oboje wiecie że lecisz na jego charakter, a nie na super klatę i twarz, tym bardziej że za ciachami się rozgląda wiele innych dziewczyn i tylko mogą mącić. Możesz mu nawet kiedyś tam powiedzieć, że bardzo go lubisz, cenisz, lubisz spędzać czas, ale nie wiesz czy jesteś dojrzała do pewnych spraw, ale jesteś gotowa poznać go itd, coś o tym co czujesz.

Gość Yofrut
Dziękuję za poradę :) +zajmuje się nauką i nie rozglądam się za chłopakami... to on się za mną ubiega dlatego proszę innych o poradę, ponieważ nigdy nie miałam chłopaka i nie chcę podejmować nie właściwiej decyzji :)