Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16letnie Polki dają dupy we wszystkich burdelach zachodniej Europy

Polecane posty

Gość gość
Masz zapędy pedofilskie.

Gość gość
a co mam stare prukwy po 30tce szturchać? co ja nekrofil jestem?

Gość botwina i szczaw
we wszystkich powiadasz..

Gość gość
a co mam stare prukwy po 30tce szturchać? co ja nekrofil jestem? Hehehehehehhehe wycięte z "Faktu" :D

Gość gość
I dobrze, niech dziewczyny zarabiają póki są ładne i młode. W końcu większość Polek zarabia w ten sposób - a największą grupę stanowią prostytutki matrymonialne - Polki, które szukają męża-jelenia, który będzie jest utrzymywał.

Gość gość
"Polish girl" to synonim prostytutki w krajach zachodnich. Raz z żoną pojechałem do Włoch, to mi ją obmacywali chamsko po tyłku - gdy oponowałem, to wyrażali zdziwienie i mówili: "no jak to, przecież to Polka".

Gość gość
Jak ją dałeś do burdelu to ci ją obgadywali :D i do tego białe kozaczki, pasemka te sprawy..

Gość gość
Widocznie zona ma wyglad k***y :D

Gość gość
*obmacywali

Gość gość
Bez jaj, kobieta może mieć styl trochę jak lafirynda, ale ma klasę to się tylko oglądają i uśmiechają, ale mają dystans.

Gość rozwódkaaaa
autor sprawdził wszystkie burdele i weryfikował legitymacje szkolne dziwek... oby tylko to nie był kolejny polityczny psychol, który robi to za nasze padatki...

Gość gość
Bez jaj, kobieta może mieć styl trochę jak lafirynda, ale ma klasę to się tylko oglądają i uśmiechają, ale mają dystans. Otóż to.

Gość gość
"a co mam stare prukwy po 30tce szturchać" No taaak, bo po 30 tce to przeciez juz trumna i piach, takim starym sie jest :D Oj dziecko, dziecko lepiej idz sobie z**********a :D

Gość gość
ale coś musi być na rzeczy. Będąc we Francji natrafiłem na kilka młodych polek zarabiających w ten sposób. A renoma polskich kobiet ? Gdzie nie zapytasz to mówią tylko właśnie o tym. Przypadek ? Coś w tym prawdy musi być :-)

Gość gość
Nie , przypadek. Srodowisko :D W zaleznosci od srodowiska w jakim sie poruszamy, jestesmy roznie klasyfikowani. Ja sie z czyms takim nie spotykam.

Gość gość
jedyne co moga zarobic to syfa w p*****e bo w glowie juz go maja :D sa glupie naiwne puste jesli mysla ze cokolwiek poza syfem zarobia A! po mordzie jeszcze moga zarobic no ale takie cos mozna lac w morde

Gość gość
jestescie obrzydliwi ch**e!! to jest znieważanie również dziewczyn ( nie tylko polek) które zostały przemocą zwabione lub porwane do burdeli!!

Gość gość
Nawet jak same tak zarabiają to co? Na twarzy nie mają napisane. :D fajny makijaż, ciuch, czyste, sam wolę do takich chodzić niż rwać jakieś "księżniczki".

Gość gość
:D nawet nie skometuję.

Gość gość
:D nawet nie skomentuję.

Gość gość
polki to k*urwy

Gość gość
Polacy to jeszcze więksi k****arze. Polki muszą to skądś mieć :D tak są wytresowane w Polsce.

Gość gość
poleczki dupodajeczki tralalalala.................

Gość gość
Tak je tresujecie :D k****arze bez kasy i wyglądu :D emigruje jedna z drugą i dowiaduje się, że można lepiej, normalnie traktować kobiety.

Gość jaka jest prawda
NO I CO??? jak robia to niezmuszane ,same ,to co cie to obchodzi NIE TWOJA SPRAWA!!! przynajmniej maja kase !!! pewnie sam jakbys mial mozliwossc tez bys to robil,zeby tylko miec kase!!

Gość gość
no wlasnie emigruje jedna z druga by pracowac w burdelu za granica bo tylko do tego poleczki sie nadaja lol :D

Gość jaka jest prawda
PROBLEM JEST ,straszne gdy kobiety sa SPRZEDANE -zmuszane do prostytucji!!!! to jest tragedia!!! ALE jak sam robi to dobrowolnie to niech robi jak chce!

Gość gość
Niestety ,wiele kobiet zostao sprzedanych wywiezionych za granica na sile,wiezione.. to jest tragedia..

Gość gość
no niestety,ale niekore jada dorowolnie ,chca same pracowac jako prostytki ,zeby miec kase wieksza