Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ufam ze maz mnie nie zdradzi

Polecane posty

Gość gość

calkowicie ufam ze maz mnie nie zdradzi; i czuje sie jak jakis odludek; moje kolezanki w pracy maja dobrych mezow, kochajacych, a im nie ufaja; uwazaja ze w sprzyjajacych okolicznosciach (impreza, wyjazd sluzbowy) facet zawsze zdradzi nawet najlepszy. ja uwazam ze moj maz w takich sytuacjach potrafilby sie opanowac. Tak samo jak zostalam zlinczowana prawie, gdy stwierdzilam, ze za zdrade obwinialabym zawsze faceta, a nie kochanke -nawet gdyby na sile mu do lozka wchodzila, powinien ja odprawic; czy tylko ja iestem tak naiwna?

Gość gość
jestes przerazliwie naiwna.

Gość gość
a masz czajnik filtrujacy?

Gość gość
naprawde nie ufacie az tak swoim mezom? to straszne; ja wrecz wiem ze mnie nie zdradzi, to juz nie kwestia zaufania, tylko wrecz pewnosc

Gość gość
nie mam

Gość gość
naiwna jestes

Ja swojemu ufam. Nie sparawdzam telefonow a mam mozliwosc sprawdzenia wielu rzeczy wlacznie z pol. przychodzacymi i lokalizacja, nie zagladam w maile nie kontroluje. Nie mam pewnosci ze bedzie mi wierny ale mu ufam. Uwazam, ze zaufanie to podstawa i to dziala w obie strony.

Gość gość
ja wiem jak zachowuje sie w takich sytuacjach; zreszta on za bardzo boi sie chorob, ciaz i innych powiklan

Gość rozwódkaaaa
pewnie masz to szczęście dzielić bliskość z mężem. inni tego nie zrozumieją. Mąż, który jest bliski swojej żonie, nie zdradzi jej , nawet po rozwodzie. Ja coś wiem na ten temat. I powiem ci, że nawet rozpatrując możliwośc pomyłki lepiej jest ślepo ufać niż chorobliwie zazdrościć. Życie i tak jest trudne i trzeba go dodatkowo komplikować.

Gość justys1234
Powiem Ci, że ja tez ufam swojemu:) Wiem czego pragnie, czego nie toleruje i najwzniejsze wiem ze ma zasady! NIeraz rozmawiamy "co by było gdyby" i doskonale wie że gdyby miał choć jednorazowy skok w bok to z nami koniec. Po za tym facet jak zdradza to przewanie szuka nowych wrazeń, a u nas w związku jest ich pełno;) Jemu ufam na 100% ale kobietom juz nie. Wiem do czego sa zdolne i gdyby juz doszło do zdrady to obwiniała bym zawsze na 1 m-cu faceta! Bo On ma rodzine! A kobietę tylko jeżeli wiedziała by że jest żonaty. Jestem na 100% pewna ze mąż za nic by mnie nie zdradził. Uważam że taki związek bez zaufania to nie związek i nie ma szans na przetrwanie. Wole się kiedyś rozczarować niż żyć całe życie w takim strachu "że zdradzi".

Gość gość
Myślę tak jak ty, autorko tematu.