Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzis to przeszczesliwa

Spotkałam się po latach z koleżanką ale jej w pięty poszlo dobrze jej tak

Polecane posty

Nie jestem zawistna ani nie miła. Znam się z nią od dziecka. Ona zawsze była ładniejsza ode mnie bo ja byłam nieśmiała, szara myszka. Niby się przyjaźniłyśmy ale jednak ona czesto mnie wysmiewała i obgadywała. Od gimnazjum się nie widziałysmy. Ostatnio zaczeła mnie namawiac na spotkanie. Niechętnie ale w koncu sie zgodziłam. Poszłyśmy do baru. Zobaczyłam ja i cóż wciąż jest bardzo ładna gdyby nie tona tapety. Twarz ma ładną ale ciało to porażka. Niekształtna i zero proporcji. Ja przez ten czas sie wyrobiłam. Jestem bardziej przebojowa, mam piękną figure a i z twarzy nie najgorzej. I co najważniejsze dużo naturalniej niż ona sie maluje. Najlepsze było to że w barze kilku facetów do mnie podbijało. Zagadywało, prosili o nr. Oczywiscie mam juz faceta wiec mnie to nie cieszyło az tak jednak widok jej twarzy, reakcja na to ze ja olali była dla mnie niezapomniana. Cieszę się w sumie z tego ze tak sie w******a

Gość gość
i tak trzymaj ;)

Gość gość
Niektórym niewiele potrzeba do szczęścia ;) ale z drugiej strony, ciekawie jest popatrzeć jak szkolne seksbomby stają się przeciętne.

Nawet nie wiem czemu mnie to tak ucieszyło. Moze dlatego ze w szkole mnie wkurzała. Miałam jej dosyc ale razem siedziałysmy itp. Fałszywa była.

Gość gość
baby to głupie są , nie umiesz bez porównywania się akceptować siebie ?

ale ja akceptuje siebie. uważam że jestem ładna. nie chodzi mi o to ze porownuje czy ona jest ode mnie ładniejsza czy brzydsza tylko o to ze kiedy byłysmy w barze i mnie rwali ona sie wkurzała i robiła krzywe miny

Gość gość
Hehe dobrze, że ciebie nie obgadywała do tych kolesi jak poszłaś do łazienki (niewiadomo) :D

Gość ameryca
czyli teraz jesteś nią z czasów jej młodości

no mozna powiedziec ze tak.

Gość gość
mnie dokuczaly takie dwie zdziry,teraz wygladaja starzej od lasnych matek.Spotkalo je to z czego smialy sie u innych.Puszczalskie zdziry z zonatymi

Gość gość
skoro jesteś nią z czasów jej młodości to za jakieś 10 lat będziesz dopiero na jej poziomie :) fałszywa sie też teraz okazałaś wredna też :)

Gość gość
haha na jakiej wsi jest ten bar?