Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niech mi ktoś POMOŻE, proszę,mój ukochany mąż zdradził mnie

Polecane posty

Gość gość
ja akurat mam odwrotnie niż jak Heniuś piszę na mnie obrączka na palcu mężczyzny działa jak odstraszacz jak ją widzę to wiem że to zakazany facet

Gość gość
dziewczyno musisz się pozbierać po zdradzie męża i zacząć układać sobie życie bez niego i nie nazywaj go ukochany! bo on cię nie kocha skoro taki numer ci wywinął

Gość gość
mnie też mamusia uczyła, żeby nie tykać co do mnie nie należy. Ale k***wek w tym kraju nie brakuje... życie pokazuje....

Gość gość
To ja autorka, on zaluje teraz ale co mi z tego,zrobil cos takiego raz zrobi i drugi i trzeci:( placze caly czas!a jakie wytlumaczenie-czul sie samotny niedoceniiony;( z kazdym dniem jest coraz gorzej zamiast lepiej,bo najpierw byl szok,teraz to do mnie dociera,jest mi niedobrze,nic zjesc nie jestem w stanie,pokarm dla coreczki zanika:(a ja wuje z bezsilnosvi!tak go kochalam,dziecko bylo naszym najwielszym marzeniem,teraz nawet nie wychodze na spacet z corka bo wyc mi sie chce

Gość gość
gość Mysle , ze kazdy facet zdradza , tylko niektore kobiety maja szczescie i nigdy sie o tym nie dowiedza . x Najłatwiej wsadzić wszystkich do jednego wora zamiast spojrzeć prawdzie w oczy i zastanowić się czemu taki typ faceta się WYBIERA!

Gość gość
Autorko, oddaj dziecko mężowi, niech kochanka mu poniańczy, a ty zadzieraj kiece i ruszaj na podryw. Zobaczysz od razu ci się polepszy :D

Gość gość
Nic nie usprawiedliwia zdrady, ale rozwin mysl, ze maz czul sie niedoceniony i samotny? dlaczego? Mialas zagrozona ciaze, chuchalas, dmuchalas na brzuch a on poszedl w odstawke, jak bank na sperme? Ol;alas go, bo juz teraz tylko dzidzius, a nie pomyslalas, ze dziecko jest wspolne i trzeba sie wspierac? Moje zdanie jest takie, ze czasem baby w ciazy swiruja az za bardzo, zwlaszcza, jak ciaza zagrozona i wtey faceyt sie nie liczy, facet jest zly. Nie usprawiedliwia to zdrady, ale to, ze maz czul sie odrzucony w pelni rozumiem, wyszlo na to ze jest dostawca spermy i bankomatem. wina nigdy nie lezy po jednaj stronie.

Gość gość
Jasne, biedny Kubuś samotny się czuł bo żona w ciąży zagrożonej. Facet to z założenia przynajmniej człowiek, a nie zwierzę żeby nie mógł penisa na wodzy utrzymać. Skoro parę lat starali się o dziecko to powinien mieć świadomość, że mogą mieć zakaz uprawiania seksu. Twoje tłumaczenie, że on samotny się czuł wskazuje, że albo jesteś bardzo młoda, albo sama miałaś romans z żonatym i szukasz usprawiedliwieniach. Prawdziwy facet nie zdradzi, a jeżeli się zakocha to po prostu odejdzie, a nie będzie oszukiwał.

Gość gość
Nie mialam romansu z zonatym, mloda juz tez nie jestem. ale rozumiem frustracje faceta z powodu sprowadzenia go do roli byka rozplodowego a potem odsuniecie od siebie, bo ciaza zagrozona. jestesmy tylko ludzmi, roznie reagujemy w kryzysowych dla siebie sytuacjach. Malo takich kobiet, ktore na sile chca dzidzie a potem facet spada na drugi plan? I napisalam, ze nic nie usprawiedliwia akurat zdrady.

Gość gościnnieona
a ja jeśli rozstanę się z moim meżem nie chce już faceta na stałe.

Gość gość
napisze brutalnie ale lepiej ze dowiedzialas sie teraz niz za 20-30 lat, ze przez wsyzstkie te lata bylas zdradzana, wysmiewana i po prostu glupia

Gość gość
Bardzo Ci współczuję,to okropne,że mąż Cię zdradził zwłaszcza w takiej sytuacji,gdy pojawia się wyczekane dziecko :/ Musisz go kopnąć w dupke,na nic innego nie zasługuje ten bydlak :/ Przerażające jest to,że są tacy faceci. Sama jestem mężatką i podrywają mnie żonaci :/ na zasadzie "Ty masz męża,ja żonę-zabawimy się tylko" :/ okropne!

Gość gość
Prawdziwy facet nie zdradzi, a jeżeli się zakocha to po prostu odejdzie, a nie będzie oszukiwał. x Pytanie czemu tak mało z was chce prawdziwego faceta?

Gość gość
Bo dla wielu prawdziwy facet to wypchany portfel i super bryka. Z drugiej strony nigdy nie ma pewności co do drugiej osoby i ktoś kto wyglądał na dobrego okazuje się dupkiem. Nie wszystko da się przewidzieć.

Gość gość
ja mysle, ze on zaluje, ale tego ze sie wydalo...

Gość stefiewa
Byłam ze swoim konkubentem 11 lat. Było wręcz idealnie. Wszystko bylo dla niego a on był za to serdeczny, miły . Gówno prawda on cały czas myślał o czymś innym. Poszedł bez bata,,,,,, Mam ochotę go zniszczyć, zgnębić i życzę mu wszystkiego najgorszego. Jestem cholernie zazdrosna że ją teraz pieści. Jak mam sobie z tym poradzić. Pomijając fakt że zostałam z długami. ....... Boże JESTEM ZAŁAMANA. Nie wiem czy nie będzie lepjej jeśli odejdę na zawsze......................

Gość stefiewa
Mam nadzieję że mu nie wyjdzie. Tat jak mówił nikt nie zstapi mu mnie. Niech tak się stanie,.

Gość gość
sorry ale przecież on ci wierności nie przysięgał, żoną nie byłaś, a on nie był twoim mężem. Więc to nie jest żadna zdrada, tylko wymiana modelu na nowy, bo stary model się znudził po 11 latach ru\chania bez zobowiązań, przecież ślubu nie było, zwolenniczko konkubinatu.

Gość gość
faceci to kur....rze

Gość gość
nie ma po kim plakac.

Gość gość
ja bym obciela.