Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dada2233

doradźcie proszę, bo nie wiem co mam zrobić

Polecane posty

Gość dada2233

obecnie jestem z granica - jak pewnie wiekszośc osób wyjeżdzających pojechałam do pracy. W Polsce mam faceta jestesmy razem prawie 1,5 roku, on nie chciał zebym jechała ale ja nie mogłam znalezc pracy w pl wiec jakos go przekonałam. Miał to byc wyjazd na 2 miesiące, umówilismy sie ze nie zostane dłuzej... no ale... praca jest bardzo w porzadku, w pl nie zarobie takich pieniedzy jak tu, dostałam propozycje przedłuzenia umowy o kolejne 2 miesiące i tu zaczyna sie problem z moim.. On absolutnie sie na to nie zgadza zebym tu została, nawet nie ma takeij opcji - mówi ze on mi da kase, że bedzie mnie utrzymywał, mielismy razem zamieszkac jak wróce i planowac przyszłość. W sumie to ostatnio kupił 2 srebrne obraczki (nie wiem, chciał mnie przekupic?), jego firma wygrała przetarg tylko musiałby pojechac w delegacje na 2 lata i on odmówił bo stwierdził, ze i tak dobrze zarabia a te pare złotych wiecej go nie uszczesliwi... że woli sie skupic na rodzinie. I powiedzcie co ja mam zrobic?? Zależy mi na nim ale z drugiej strony to tylko jeszcze 2 miesiace no i kasa bo to o to chodzi. Wiem, ze gdybym została to mogłabym pomóc rodzicom bo oni ledwo co daja rade ojciec ciagnie na 2 etaty, mama nie pracuje a i odłożyc bym jeszcze miała co. A on? nie wiem co mysli na ten temat bo sie pokłocilismy, bo mu obiecałam, powiedział ze wiedział ze tak bedzie że jak wyjade to sie wszystko rozpieprzy... Gdyby mi ktoś powiedział: podejmij taką a taką decyzje a bedzie dobra a tu niestety nie wiem co bedzie dobre. Nigdy jeszcze tak sie nie wahałam. Jak Wy to widzicie???

Gość dada2233
nikt nie doradzi??? to pod durna prowokacja sie udzielacie a w poważnej sprawie nie potrafi nikt poradzić::(

Gość dada2233
up

Gość gość
Ten facet to jakis desperat na prawde umie tyle wytrzymac ? Oj na pewno juz nie jedna w Polsce zaliczył jak byłas za granicą .

Pięniędzy nigdy dość:) Co, jeśli po tych kolejnych 2mcach dostaniesz ofertę przedłużenia? Widać, że on traktuje tę sprawę bardzo poważnie, więc jeśli go kochasz, to lepiej wracaj.

Gość dada2233
on własnie tak myśli, że zwodze go i po nastepnych dwóch miesiącach dalej bede chciała pojechac bo sie za bardzo mi tu spodoba i przyzwyczaję sie...

Gość m ądralIa
dobra, daj mi tę pracę i wracaj. Pasuje ?:)

Gość dada2233
zamykam temat i dziekuje za odpowiedzi, naprawde dużo mi pomogliście... :(