Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iluzja0000

Jestem kochanką i nie umiem zerwać znajomości.

Polecane posty

Gość stara modelka bez związku
Wiec skoro sie przyjaźnicie to powiedz mu to co czujesz. W czym problem? Wówczas zobaczysz ile faktycznie warta jest tak przyjaźń. Jak cie zostawi tym lepiej dla ciebie. Lepiej dla ciebie bo nie bedzie cie używał jako zabawki. Jak odwzajemnia to jeszcze lepiej dla ciebie. Macie szanse na zwiazek. Z tym, że facet z takim podejsciem jak on "nie rokuje dobrze". Choć oczywiście modlitwa i wiara czyni cuda :)

Gość przyjaciółeczka
NIE DZIEWCZYNO, NIE MA ŻADNYCH SZANS, ABYŚCIE BYLI RAZEM!!! Każdy w tym temacie zdążył napisać ci to już kilka razy, a ty dalej swoje. Skoro tak dobrze go znasz i tworzycie taki wspaniały układ (bo związkiem tego nazwać nie można), to zamiast siedzieć na kafe, idź wyznawać mu miłość!

Gość gość
Kolejna,ktora oczekuje,ze napiszemy jej to co chce.Jak jestes taka madra,a my nic nie wiemy,mylimy sie,nie znamy,to po kiego ten topic?Ukleknij i zebraj,moze sie ulituje.

Gość Iluzja0000
On juz wie, ze go kocham.. mimo to sie przyjaznimy. Juz jakis czas nie spalismy ze soba przez to.. teraz jakby poznajemy sie od nowa.

Gość gość
Ja sie spotykalam pol roku, zerwalam i jest mi lepiej tyle ze on mi nie daje spokoju i co jakis czas sie przypomina..

Gość Iluzja0000
Ja nie umiem zerwac tej znajomosci.. i chyba nie chce. ;/

Gość gość
17:12: ja mam tak samo! :) Przez jakiś czas spotykałam się z chłopakiem, który zdradzał ze mną swoją dziewczynę (oczywiście wciąż mówił, jaka jest wspaniała i jak bardzo ją kocha). Romans szybko przestał mi się podobać, rozstaliśmy się, ale postanowiliśmy nie zrywać kontaktów na poziomie koleżeńskim. Kilka tygodni później jego najlepsza na świecie dziewczyna dowiedziała się o sprawie i... zażądała, aby zerwał ze mną wszelkie kontakty. Dziewczę myśli pewnie, że chcę jej go odbić, tymczasem w momencie, kiedy stwierdził, że jedyne, co może mi zaproponować, to romans, jej chłopak stał się dla mnie zerem. Mogłam parę razy się z nim przespać, ale pod żadnym pozorem nie chciałabym się z nim wiązać. Po co? Żeby za jakiś czas zrobił mi to samo, co jej? Aktualnie mój były nawet nie raczy powiedzieć mi "cześć" (a musimy się widywać prawie codziennie), koncentruje się na odbudowywaniu zaufania ukochanej :D Szkoda, że dziewczyna tak się poniża, ale może mi jej być tylko żal.

Gość przyjaciółeczka
nie spał z tobą, bo nie chce, abyś się jeszcze bardziej nakręciła, że zostaniecie parą i będzie wspaniale :P

Gość gość
Iluzja0000 On juz wie, ze go kocham.. mimo to sie przyjaznimy. Juz jakis czas nie spalismy ze soba przez to.. teraz jakby poznajemy sie od nowa. x Iluzja, kręcisz jak potłuczona. O 17 pisałas, że seks jest przy okazji przyjaźni, teraz piszesz, że nie sypiacie ze sobą. Jesteś najlepszym przykładem tego, że kobiety bywają głupie i naiwne. Baty za naiwność musisz zebrać na własnej skórze, bo jak widać żadnych rad nie słuchasz. Nie życzę powodzenia, bo im szybciej się to skończy, tym lepiej dla Ciebie będzie.

Gość Iluzja0000
Od jakiegos czasu tzn. Od niecalych 2 tygodni. zaprzyjaznilismy sie wczesniej, zanim wyznalam mu milosc. Nic nie krece. Mowie jak jest.

Gość gość
No i co z tego? nie odróżniasz przyjaźni od miłości? Poza tym: mogłabyś być z facetem, dla którego sypianie z dwoma kobietami jednocześnie, w tym z jedną mając typowo seksualny układ, to normalna sprawa? Aż tak mało sama siebie cenisz?

Gość gość
ile lat masz autorko?Trzeba byc slepym zeby nie zauwazyc ze facect jest cwany .Daj sobie spokoj z ta relacja.Poza tym jesli nei wierzyszi chcesz miec potwierdzenie ,ze piszemy prawde to powiedz mu ze chcesz byc z nim ...ciekawe co on na to

Gość gość
nie przesadzajcie, ja poznalam gościa od razu powiedzial, ze tylko seks, bo ma kobiete i to sie nie zmieni ja bylam w ostrym dole, bo mnie moj facet okropnie potraktowal i weszlam w to Wiem, blad, szmata itd pewnei takie epitety padna :) Ale po 10 latach zwiazku i bycia z jednym facetem dostalam tak po d***e za zaufanie i milosc, ze w zyciu bym sie nie spdoziewala takeigo chamstwa No i znajomosc moja trwa drugi rok, , smsy spotkania przyjacielskie, seks byl pare razy na poczatku znajomosci, od jakiegos roku prawie nei ma seksu, tylko rozmowy I kolega pol roku temu rozstal sie ze swoja dziewczyna (ja nawet slowem nie wspominalam o tym), mieisac temu mi powiedzial, ze mnie kocha A ja >? a ja nie wiem czy chce byc z nim :) wiec nie zawsze jest tak, ze nie ma szans na milosc

Gość gość
sex bez ślubu to nic dobrego, wyciągnij wnioski

Gość im trueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oj iluzja każda tak mówi - ale on jest inny taaa :)) wszyscy kochankowie to złe cwane bestie ale ten mój to inny wyjątkowy ciekawa jestem co powiesz za pół roku , za rok pewnie - kafeterianie mieliście racje niestety ale gdyby mu na tobie zależało na tobie to bylibyście razem w końcu - facet wolny nie ma dzieci więc nie ma tłumaczeń że dla dobra dzieci jak podrosną itd.

Gość gość
18:21: najczęściej jednak w takich przypadkach nie ma szans na miłość, gratuluję, bo najwyraźniej jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę

Gość facet po rozwodzie
Poczekaj Autorko, bo czegoś tu nie rozumiem. Jeżeli on już nie jest z tamtą dziewczyną, to co stoi na przeszkodzie, żebyście byli ze sobą "na całego"? Nikt nikomu nie wchodzi w drogę, tylko ty i on. Nie rozmawialiście na ten temat?

Gość gość
Mowie wam, ze sprawy sie zmienily.. zaprzyjaznilismy sie i seks jest teraz 'przy okazji'. Nie zawsze jak sie widzimy uprawiamy seks. wspolczuje wam, ze macie takie podejscie do facetow. Musieli was niezle zranic. ////- Poki co to ty sie zalisz i radzisz a nie odpowiadający ci tutaj . No to bądźcie sobie razem galabeczki zakochane . :-o