Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kas13

zdrowa walka o szczupłe ciało; start luty; zapraszam:)

Polecane posty

Gość kas13

Tak jak w temacie, mam 30 lat, 68kg, kompleksem moim są nogi i pupa, cellulit, chciałabym wreszcie móc założyć sukienkę, spodenki, kostium kąpielowy i nie przejmować się wyglądem mojego ciała i zasłanianiem go za wszelką cenę. Mojemu mężowi się podobam, ale ja siebie takiej nie akceptuję. Rok temu udało mi się z 78kg schudnąć do 61kg, ale później znowu przytyłam, tamto odchudzanie nie było zdrowe, prawie nic nie jadłam... Teraz wolę wolniej ale zdrowo, nie mamy jeszcze dzieci, ale chcielibyśmy mieć, więc nie chce zdrowia doprowadzić do ruiny. Od dwóch tyg ćwiczę i jem zdrowo od dawna, ale teraz ograniczam jedzenie, więcej jak ktoś się zdecyduje podjąć walkę ze mną- do lata szczupła:)

Gość Ada ss
Ja teżmam podobne kłopoty, ale postanowiłam się nie przejmować i sotro za siebie się wziąć. Poszłam do dietetyka, który ułożył mi dietę i już ją stosuję. Dodatkowo zapisałam sie na masaż bańkami chińskimi, bo słyszałam, że na cellulit jest świetny. Dodatkowo nakładam na pupę i na uda Oligo.DX (ten preparat - http://xurl.pl/9is0 ) i mam nadzieję, że się pozbędę i cellulitu , i nadwagi.

Gość gośćówka93
Cześ ja waże 69 kg więc startujemy z podobnej wagi, w zeszłym roku schudłam 5kg ale wruciły z nawiązką bo dobry tydzień temu ważyłam 71,5 kg więc 2,5 kg za mną oczywiście wim, że to tylko woda;/ Stosuję diete mz jem 4 posiłki dziennie w tym na śniadanie zawsze jest to owsianka i jem 2 jabłka dziennie,. Ćwiczę w domu po 30 min na razie się rozkręcam;) I biorę też tabletki 2Be slim,

Cześć dziewczyny ja też już od jakiegoś czasu zbieram się żeby coś ze sobą zrobić, ale jak na razie to mi to nie wychodzi bo zawsze odkładam i mówię sobie OD NASTĘPNEGO TYGODNIA zacznę ćwiczyć i nie będę jadła słodyczy plus oczywiście dieta MŻ :) 2lata temu udalo mi sie schudnąć okolo 7kg pamiętam jaka byłam wtedy zadowolona jak było widać efekty ćwiczeń a teraz jakoś jie moge sie za siebie wziąść.Tylko staje przed lustrem i stwierdzam,że musze schudnąć :( a motywacji brak........ Mam 30lat i waże ponad 62kg, zostały mi 4kg po drugiej ciąży, głównie chce schudnąć z ud, brzucha i pupy, przydałoby sie większe wcięcie w talii ;) tylko musze troszke ostrożnie bo jestem karmiącą mamą także powinnam codziennie ćwiczyć jeść więcej owoców i odstawić słodycze