Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletnie sam

Stracilem i zone i kochanke co ze mna nie tak?

Polecane posty

Gość kompletnie sam

Jestem przybity! Nie mam celu juz w zyciu, pomimo 30 lat nie chce nikogo! Mialem zone 6 lat. Odeszla bo nie mogla zniesc wtracania sie we wszystko mojej mamy! Przyznaje, mama jej nie lubila i wiele padlo przykrych slow do zony. Nie potrafilem sie przeciwstawic matce, blagalem zone by nie brala sobie tego do serca by zrozumiala...mama wiele przeszla. Odeszla z naszym synkiem. Wniosla o alimenty i rozwod. Myslalem ze zrozumie, przemysli- zateskni i wroci. Mijaly miesiace, minal rok, zaczynalem sie przyzwyczajac ze to chyba koniec. Poznalem ja, polubilem- wiedziala jak jest, wspierala. Bylem znowu szczesliwy. Przyszly papiery, rozwod pazdziernik 2013r. A jednak, odwazyla sie zona. Zaczalem walczyc! Na prozno. Oszukiwalem sam siebie, zone a przede wszystkim dziewczyne. Mialem plany z nia zycie ulozyc. Padly slowa nie mile z mojej strony do dziewczyny, moja matka tez nie oszczedzila. Dostalem rozwod, teraz zona chce mnie pozbawic praw bo nie interesuje sie dzieckiem. Dziewczyna widziala, ze stalem sie obojetny, nie chcialem sie spotykac nie bylo tak jak dawniej. Odeszla. Zona ostatnio napisala w sprawie alimentow i o tej dziewczynie. Skontaktowaly sie. Trzymaja sie razem. Ja jestem sam. Skrzywdzilem dwie kobiety. Zona nie wroci. Dziewczyna pewnie juz tez nie! Co mam poczac sam ze soba?

Gość gość
szczery ty debilu myslisz ze blyszczysz tymi kretynskimi komentarzami

tak, w porownaniu z twoim wpisem to blyszcze i nie, nie zmienie podejscia do biednych malych misiow, ktorzy sa skrzywdzeni przez los i zachowuja sie jak 5 latki a nie dorosli ludzie

Gość gość
tak udawaj macho kretynie

Gość gość
nie przejmuj sie koles, po co sie martwisz? ja mam zone i nawet dwie kochanki i nie martwie sie wcale a nawet dobrze mi sie tak zyje. A jak sie dowiedza to albo sie pogodza z faktami albo sobie pojda ale beda nastepne, troche sie pocierpi i mozna dzialac dalej za bardzo sie przejmujesz koles

Gość gość
a co do matki to sory ale ciotka jestes jesli dawales sie wtracac w swoje malzenstwo. Co Ty wlasnego zdania nie masz,ze mamusia musiala uczestniczyc? Mamusia po slubie jest malo wazna,najwazniejsza jest zona! Wiec w sumie dobrze,ze Cie olaly jak tego nie wiesz

Gość gość
jakby matka na moja zone slowo powiedziala to nie mialaby wejscia do mojego domu, jak smie podwazac moje zdanie i moje wybory? W moim domu rzadze ja i zona nikt inny nie ma wplywu na to co sie dzieje. A jak mamusi sie nie podobaja firanki to niech zmienia ale u siebie:-D

Gość gość
z debilami sie nie spotykam ,szkoda mojego cennego czasu

Gość gość
wynika zatem bo pytasz co z Toba nie tak,ze maminsynkiem jestes a nie mezczyzna w domu, ostoja i kims kto twardo stapa po ziemi,kto jest niezalezny ma silny charakter i wlasne zdanie. A tacy powinni chyba byc mezowie chcacy miec trwale malzenstwo

Gość gość
gość nie przejmuj sie koles, po co sie martwisz? ja mam zone i nawet dwie kochanki i nie martwie sie wcale a nawet dobrze mi sie tak zyje. A jak sie dowiedza to albo sie pogodza z faktami albo sobie pojda ale beda nastepne, troche sie pocierpi i mozna dzialac dalej za bardzo sie przejmujesz koles Jaja sobie robisz z tymi kochankami...?

Gość gość
nie robie, czemu mam robic?

Gość gość
Po co brales slub skoro zdradzasz zone? Nie rozumiem tego. :(

Gość gość
Jakim bucem trzeba być żeby nie interesować się DZIECKIEM? :O Masz deprsesję? to idź leczyć się. Tacy ludzie nie powinni mieć dzieci :O Myślisz tylko o własnej d***e i coś c***owiem-każdy kto myśli tylko o SWOIM szczęściu tak skończy -czy to wcześniej czy później.Życie bardzo szybko mści się ani człowiek spostrzeże

Gość gość
nie musisz rozumiec ja tez wszystkiego nie wiem, zona to moja przyjaciolka towarzyszka zycia a zdradzam ja bo zimna w lozku, jest prawie aseksualna

Gość gość
Straszy ten swiat. :) Naprawde. :) Moze tak zle nie robie, ze jestem sama.

Gość gość
c***j z wszystkim i tak umrzemy, nic nie znaczy to co robimy

Gość gość
Zalezy jak kto patrzy na kwestie zycia i smierci. Czy ktos wierzy, ze fizyczna smierc to nie koniec czy nie wierzy.

Gość gość
Tak tak, tak pocieszajcie się że nic nie ma znaczenia. Uważniej proszę obserwować życie a nie zagłuszać sumienie d**erelami

Gość gość
gość nie przejmuj sie koles, po co sie martwisz? ja mam zone i nawet dwie kochanki i nie martwie sie wcale a nawet dobrze mi sie tak zyje. A jak sie dowiedza to albo sie pogodza z faktami albo sobie pojda ale beda nastepne, troche sie pocierpi i mozna dzialac dalej za bardzo sie przejmujesz koles v takich dupkow jak ty jest niestety wiecej moze trafisz na pospolita dzifke co da sobie zrobic dzieciaka i wtedy zaczniesz moze cierpiec i ty chociaz watpie jestes pozbawiony wszelkich uczuc

Gość gość
O nie, nie. On ma uczucia. Do siebie i swojego zadu :O Dlatego wkurzają mnie puszczalskie laski. Min. takie prostaki używają sobie na nich ile wlezie.

Gość gość
gość nie musisz rozumiec ja tez wszystkiego nie wiem, zona to moja przyjaciolka towarzyszka zycia a zdradzam ja bo zimna w lozku, jest prawie aseksualna v jasne ma uczucia ma towarzyszke zycia, czyli gosposie :) i przyjaciolke :) jak boli zabek to przyjaciolka poda tebleteczke, zadzwoni do stomatologa a jak pan juz sie naje, ubierze i nic mu nie dolega to pojdzie sobie do kochanki, bo towarzyszka i przyjaciolka w domuj est troche zimna :) kurfa niech mnie ktos pocaluje :)

Gość gość
Idiota z ciebie i tyle. Nie ty zraniłeś dwie kobiety, tylko ciebie dwie baby w h..ja zrobiły. Jak żona odeszła to co w tym dziwnego że znalazłeś nową partnerkę? To ma być niby zdrada? Głupi byłeś że wierzyłeś w powrót żony, która tylko chciała zdobyć dowody na twoją "zdradę". Trzeba było olać żonę i zacząć życie od nowa z inną kobietą, ale tak to już jest jak się nie wie czego chce i ciągnie dwie sroki za ogon.

Gość gość
Żaden mężczyzna tego tekstu nie pisał.

Gość gość
Ludzie! Ja nie wiem- ta kafeteria to na psy schodzi. Nie wiem kto tu faktycznie ma problem a kto jaja se robi. Nie wchodze juz na ta strone!