Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adriannaaaaaa

Jak odbić faceta?

Polecane posty

Gość Adriannaaaaaa

Podoba mi się jeden mężczyzna. Jest w związku od jakichś 2-3 miesięcy. Zamierzam go zdobyć. Ktoś wie jak można to zrobić? Ja już w sumie mam plan, ale warto innych osób posłuchać. :D

Gość Adriannaaaaaa
Nikt nie kokietuje mężczyzn?

Gość gość
Gdy facet jest zainteresowany to nie trzeba go odbijać, sam się odbija :D

Gość dywan na ścianie
jeśli musisz wprowadzać jakiś misterny plan żeby zdobyć faceta to 🖐️:D.

Gość Adriannaaaaaa
Nie misterny :D Ale jednak trzeba to jakoś zaplanować. Bynajmniej ja wszystko planuję, więc i to sobie zaplanuję. W sumie racja, więc jak myślicie, co najbardziej działa na faceta? Mnie się wydaję, że trzeba wyglądać super, zadbać o siebie, uprawiać regularnie sport, mieć ładne włosy, paznokcie, znaleźć dobrą garderobę i jest w garści. Jednak ja to ja i szukam sobie potwierdzenia. Prawdą jest, że jeśli ją kocha to nic nie zrobię. Ale spróbować warto :D

Gość dywan na ścianie
a po ch*j ci facet który zostawia swoją laskę ot tak dla innej? jak ci sie go uda zdobyć to będziesz miala do niego zaufanie? chyba ze chcesz sie z nim tylko p******* i zostawić to wtedy rozumiem.

Gość kokolotka
taaaaaaaaaaaaaaak , łądnie ubrana, wysportowana, itd. Jeszcze tylko dodałabym poczucie humoru, ineteligencje , i dystans do siebie .

Gość kokolotka
dodam autorko, ze mojego poznałąm kiedy był w 5 letnim zwiazku, kiedy mnie poznał poprostu oszalał na moim punkcie. żerwał z nia bardzo szybko. Juz jestem z nim 2 lata:) nie narzucaj sie mu, ale bądz w poblizu, badz wesoła , pewna siebie , czasem łobuziara :)

Gość gość
zdzira

Gość gość
O matko najlepiej odstawiaj w jego obecnośći teatrzyki. Niedobrze mi sie robi jak widze taki sztucznie usmiechnięte i wesołe dziewczyny. Moja rada bądź sobą - jak jestes w jego typie to cię zauważy sam.

Gość gość
Zamiast faceta odbij sobie dlon na czole, a jesli nie pomoze, to wez rozbieg i bykiem o sciane.

Gość gość
Ada, pretendujesz do roli Natalii Siwiec? Gratuluje wzorcow...

Gość gość
Będzie chciał być odbity sam się odbije i nie trzeba misternych intryg :D

Gość gość
Jeszcze jedna dziwa na kafe.

Gość Adriannaaaaaa
podoba mi się, więc chcę go mieć, co w tym dziwnego?

Gość Adriannaaaaaa
Wzięłam aspekt wizualny pod uwagę, tylko ze względu na to, że humor, dystans, etc. już mam. Dziękuję za rady. Być blisko i być sobą ;D

Gość brzydka 1234
piszesz ze jest zajety wiec sie odczep od niego bo kiedys znajdzie sie jakas inna kobieta ktora zrobi tak jak ty

Gość gość
radze odbic sobie mozg :) - Facet jak nie jest toba zainteresowany to nie odbijesz go za wszelka cene. Ja swojej dziewczyny bym nie zostawil. Jest dla mnie idealna. Pracuje jako ochroniarz w klubach nie raz dostalem kuszaca propozycje od ladnej dzieczyny ale ta moja to jest naj - wiec nie interesuje sie innymi dziewczynami. Po za tym facet jak mysli powaznie o swojej dziewczynie to nawet jak bys stawala na rzesach to nie bedzie zwracal na Ciebie uwage.