Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mira330

Proszę o ciekawe pomysły na walentynki

Polecane posty

Gość mira330

Proszę o ciekawe pomysły na walentynki: ) chcę zaskoczyć swojego chłopaka: ) mamy wtedy pierwszą rocznicę i chcę, by była ona wyjątkowa. Bez głupich tekstów proszę: )

Gość gość
najlepiej zrob to wszystko co robisz z nim na codzien tylko na odwrot, czyli jak np codziennie brzeczysz mu nad uchem, to w ten wyjatkowy dzien zamilcz i daj mu w spokoju obejrzec mecz w tv albo pograc na kompie

Gość matylda9
Jeżeli umiesz dobrze gotować możesz przygotować przepyszną kolację. Zadbaj o świeczki i dobre wino:) ważna jest atmosfera. Proponuję przygotować coś nieskomplikowanego np. lasagne lub spaghetti carbonara. Znam świetne wino, które doskonale pasowałoby do takiej kolacji. Jak będziesz potrzebowała rady- daj znać, z chęcią pomogę.

Gość mira330
Matylda, poratujesz?

Gość matylda9
Quinta Nova Tres Pomares- bardzo dobre wino z Portugalii z Domu Wina. Kupisz je za około 50 zł. :)

Gość intelektóalista
Pierwsza rocznica? Ma być wyjątkowa? Chcesz go zaszkoczyć? Proszę bardzo. Wejdź na http://www.roksa.pl/lpl/anonse.php. Znajdź jakąś łądną dziewuchę albo dwie, z głebokim gardłem i połykiem. Chłopak będzie wniebowzięty ;-) Nie dziekuj.