Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WlosyToNaszaWizytowka

Preparat do wlosow farbowanych

Polecane posty

Gość WlosyToNaszaWizytowka

Witam Poszukuje dobrej odzywki i szamponu do wlosów. Mam ciemnie farbowane krecone włosy, strasznie poniszczone.... Na chwile obecna dobrze sie sprawdza syoss supreme selection restore, ale niestety potrzebuje czegos lepszego, aby moje wlosy w koncu odzyły ;C Kupilam ostatnio eveline 8w1 odzywka i szampon, ale to byla katastrofa :< włsy suche, twarde, ledwie rozczesałam. Prosze o porade. Dodam jeszcze, ze rozjasnialam kiedys wlosy i intensywnie prostowałam, suszyłam codziennie. Teraz unikam prostownicy i suszarki oraz myje je co drugi dzien, wiec fajnie jakby ten szampon/ odzywka mialy równiez ładny, intensywny zapach.

Gość gość
Ojej, syoss?? :o Dużo się musisz nauczyć o pielęgnacji włosów, bardzo dużo... Zacznij od tych stron: www.anwen.pl/2011/11/pielegnacja-wosow-bardzo-zniszczonych.html www.anwen.pl/2014/01/top-5-bedow-pielegnacyjnych.html www.wiedzmabloguje.com/p/blog-page_3065.html www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=250381

Gość gość
Aha, i jeszcze bardzo ważne forum: www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=126

Gość Moniczka8448
Przede wszystkim postaw na regenerację włosów. Masz włosy farbowane, ale szukaj produktów odbudowujących, do włosów suchych, zniszczonych. Polecam serie profesjonalne np. Dream marki Artego. Kilka produktów tworzy zabieg, który wykonują fryzjerzy w salonach, a Ty możesz sobie kupić np. tylko fluid Dream: http://lokikoki.pl/product-pol-4172-Easy-Care-T-Dream-K-Fluid-keratynowy-fluid-odbudowujacy-500-ml-Artego.html. Już po tym jednym produkcie będzie widać różnicę. Cena dość wysoka, ale produkt naprawdę wydajny. Zamiast kupować kilka tanich produktów drogeryjnych, kup jeden porządny profesjonalny