Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moorland

Pytanie do panów

Polecane posty

Jeżeli są tu jacyś panowie to mam do Was małe pytanie. Czy podobają wam się sukienki w kwiatki? :D Kilku panów pisało, że są brzydkie, parę pań nie dowierzało. Więc jak to jest?

Gość Felixtus
kobieta z kwiatkiem w kwiecistej sukience mini wygląda uroczo i bardzo kobieco

Gość gość
wczoraj pisali, że sukienki w kwiatki im się nie podobają

Gość Felixtus
skoro kobiety przychodzą na randki w kalesonach to wielu nigdy nie widziało kobiety w kwiecistej sukience

biorąc pod uwagę, że od przynajmniej roku modne są kwieciste sukienki i prawie każda ma przynajmniej jedną w szafie to nie wiem jak mogli nie widzieć :D

Gość Felixtus
to popatrz teraz na kobiety w miejscach publicznych, na 100 kobiet 99 śmiga w kalesonach

Gość gość
moja ukochana jest bardzo dziewczęca i lubi nosić sukienki w kwiaty, podoba mi się w takiej odsłonie. W sumie to bluzki tez ma w kwiaty i majteczki :D Dla mnie wygląda w takiej sukience uroczo i ponętnie. Ale fajnie jak założy też czasami seksowną, obcisłą czerwoną sukienkę. Ogólnie podoba mi się w sukienkach, spodniach i bez niczego!

Gość gość
daj wzór, bo moja siostra ma w kwiatki i nawet podoba mi się, ale większość mocno kolorystyczna to raczej nie

Gość gość
no to oczywiste że teraz kobitki chodzą w spodniach , jest zimno. A ja lubię sukienki , nieważne co tam mają na nich nabazgrane.

Gość gość
ale nosicie sukienki w drobne kwiatuszki czy takie duże wzory kwiatów ?

Gość Felixtus
TAK i nie czekaj do jutra, pokaż się publicznie w sukience kwiecistej jeszcze dzisiaj

Gość gość
a sukienki w grochy są ładne ?

sukienki są fajne, myk i już masz na sobie, a ze spódniczką to sie musisz nagłowić co do czego pasuje:o i dużej trwa ubieranie. ja chcę mieć co najmniej 3 na to lato;)

ale mowa jest o sukienkach w kwiatki, nie systemach wentylacyjnych.

Gość gość
też wole sukienki niż spódniczki nie trzeba się głowić jaką bluzkę dobrać

Gość zegnę cię
Ja c***owiem jakie ja lubię. Lubię jak kobieta ma spódniczkę kończącą się przed kolanem ale musi być obcisła i nie mini żeby było widać gacie albo gołą d**e. Do tego wysokie kozaki aż do kolan albo czerwone szpilki. Żadnych spódnic w kwiaty, to jest żałosne, w takiej spódnicy to możesz sobie iść do babci na herbate.

"zegnę cię" - dziękuję za odpowiedź na temat :) Zapytam tylko z ciekawości, czemu spódnice w kwiaty są żałosne? Rozumiem, że Ci się nie podobają, ale czemu właśnie to określenie.

Gość zegnę cię
Przypominają mi roztrzepane kobiety, które spotkałem w swoim życiu, właśnie w kwiecistych wzorach noszonych na biodrach. I to jest prawda, one takie były. Dla mnie to wizytówka "jestem głupia".