Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna i bestia11

czy ktoras z was czula wytrysk w sobie

Polecane posty

Gość piekna i bestia11

jestem ciekawa czy mozna sprawdzic partnera czy mowi prawde

Gość gość
z p***y s****a sie wylewa tempa lycho

Gość piekna i bestia11
z skad wiesz ze to wytrysk?jak mam poznac?

Gość gość
ja to czuje. poza tym robimy to w gumce i jak wyciaga to widze. zatem zdazylam sie nauczyc kiedy on dochodzi :)

Gość gość
mozna wyczuc jak penis pulsuje to raz 2 przy stalym partnerze wie sie bo zawszer reaguje tak samo a wogole zmiencie temat bo mam dzis chcice na maxa a maz poza zasiegiem i moge sobie tylko pomarzyc o dobrym rznieciu :/

Gość piekna 24
nie tylko sama jestes...a to dla mnie kluczowe

Gość gość
a ja pomimo tego ze juz od roku uprawiam sex ze swoim partnerem nie potrafie rozpoznac kiedy on dochodzi ani czy doszedl we mnie

Gość gość
no momentu nie wyczujesz ale potem przeciez zacznie z ciebie wyciekac.s****a ma specyficzny zapach przeciez

Gość fruzka
idz do lekarza. moze masz paraliz pochwy i dlatego nic nie czujesz.

Gość piekna 24
czy jest moze wiecej kobiet by udzielic odpowiedzi

Gość gość
no po fakcie to wiem ze doszedl ale nie czuje pulsowania gdy jest we mnie lub ciepla po wytrysku jak slyszalam, przy oralu pulsowanie czuje ale nie potrafie rozpoznac kiedy bd ten final czy zostala mu minuta czy pol godziny

Gość gość
Ja też nie czuję wytrysku. W środku pochwy wszystko jest mokre i ciepłe od podniecenia. Po jego wyrazie twarzy poznaję, że to już. To można niby zagrać, ale nie sądzę żeby on udawał.

Gość jacek_81
ja tam czuję w sobie wytrysk partnera :)

Gość grzess12
a od grzesia w dupke chceta?

Gość paraliż pochwy
o ja piertolę :D

Gość gość
my wlasciwie bardzo czesto dochodzimy w tym samym czasie wiec moze dlatego nie udalo mi sie zauwazyc jakis charakterystycznych zachowan sygnalizujacych final u niego

Gość jacek_81
może jakiś miły pan skończy we mnie :)

Gość gość
jak mnie kochane wali to czuje bo ma silny wytrysk,a mezowi to nawet dobrze nie staje i tylko mu z niego kapie

Gość gość
ja czuję - to jest uczucie takiego wypełniającego ciepła w środku

Gość gość
czuje,jest super,mam silniejszy orgazm jak czuje wlewajace sie we mnie cieplo z******te uczucie,hmmmmmm

Gość gość
Ja już nie raz czułam tą przyjemność kiedy mój facet spuszcza mi się w środku. Jest to dla nas obojga niesamowita przyjemność. Ja uwielbiam czuć to ciepełko w środku!! Mogą bym codziennie czuć to ciepełko w sobie.

Gość gość
Jacek 81 zrób sobie lewatywę z ciepłą wodą to poczujesz to ciepło. Ta przyjemność to tylko nam kobietą jest pisana.

Gość gość
Pewnie że przyjemnie. Każda kobieta lubi czuć jak jej facet spuszcza się jej w środku. Ja zawsze jak mam dni nie płodne to pozwalam sobie na tą nieokiełznaną rozkosz. No a tym bardziej jak partner ma obfity i mocny wytrysk.

Gość malinka99
hmm. natomiast mi myśl sama o członku robi mi ślinkę na niego i nawet to daje mi przyjemność jak cała jest wilgotna,mój partner taka właśnie uwielbia.to jest najlepsze i wiem to po sobie czując dobra game doniektliwej penetracji uważam że koncowy wytrysk jest dopelnieniem jej najlepszych odczuć,wtrysk wypełniajacy mnie,dla mnie to jest dobrze o***ty stosunek i myśle że być kobietą to tylko my wiemy jak to jest,mieć dar majacy w nas miejsce na nowe zycie;-) co wy o tym myslicie???;-))

Gość gość
otro;-)

Gość ulka grzebulka
wstawac leniuszki;-)cudowny dzien jest....obudzilam sie jak maz mi wkladal dobrze to zrobil i lubie tak zaczynac dzien;-)a was jak sie zaczol????

Gość gość
Raz jednej strzeliłem w oko. Na pewno poczuła. Miała całe czerwone i brała jakieś krople. Śmiesznie wyglądała. Pozdrawiam Edyta.

Gość mily6767
milo strzelil bym zrana taka owieczke jak ty edytko

Gość gość
Ja tam uwielbiam jak mój facet zalewa moje wilgotne wnętrze. A że nie mogę mieć dzieci to pozwalam sobie na to za każdym razem. Jestem z facetem o 13 lat starszym i nie zamieniła bym go na 5 młodszych z mojego wieku. I to nie tylko ze względu na okazałego ptaszka który za każdym razem daje mi 100% przyjemności. Czy też za bardzo obfity wytrysk którym zalewa mnie całą w środku. Kocham go też za to że daje z siebie wszystko by mnie sprawić 100% przyjemność. Kocham go też za to że jest niesamowicie troskliwy i opiekuńczy i daje mi wsparcie i bezpieczeństwo Co do wytrysku to trudno powiedzieć mi jest jak obfity on jest ale chyba gdzieś około 40 do 50 gramów to tego będzie.

Gość gość
Nie bardzo lubię jak dochodzi we mnnie bo tedy strasznie się pcha i później jestem obolała