Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcialem tej milosci

Polecane posty

Gość gość
a mnie jak nudzi, to go podnoszę bo ciągle mam nadzieję, że ludzie poważnie traktują, swoje tu zakładane tematy. coraz więcej jednak się przekonuję, że to idioci nie mający nic mądrego do powiedzenia! 🖐️

Gość wejherland
jak zwykle :D jęczący niedojrzały zjeb :) ale nie trzeba być nawet niedojrzałym i tu zakładać takie tematy, bo coraz częsciej w realu trafiają się takie żałosne typy.

Gość gość
hej jak ktos robi z tego sens zycia to nie halo Sa tu osobniki piszace od paru lat i nikt mi nie powie ze oni sa zdrowi na umysle W roku 2024 tez napisze po raz 17 000 000 "a tak sobie zartuje i pisze od 97 r." jaaaaaaaasne

Gość gość
To po co w nią wchodziłeś?

Gość gość
może autor nie chciał kontynuować, puścił hasło w eter i tyle

Gość gość
Bo naruszała ustabilizowany życie, przyjęty schemat...przewróciła je do góry nogami...walczyła z rozumem, dumą....budziła emocje, afekty, pragnienie, tęsknotę, o których istnieniu nie wiedziało się... Miłość niechciana, czy oby na pewno? Na początku tak, ale potem już upragniona..

Gość gość
Skoro to upragniona miłość do kogoś wyjątkowego jak mniemam z Twojego opisu, to dlaczego się przed nią bronisz ?

Gość gość
ze strachu przed nowym?

Gość gość
I rozumiem, że to nie jest imaginacja ? Czyli widziałeś ją, rozmawiałeś, czułeś jej zapach. Proszę napisz, że nie mówisz o wirtualnej miłości. Wirtualne niedopowiedzenia są bez szans niestety :)