Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Slayer to najlepszy zespół wszech czasów

Polecane posty

Gość metalówaa1994

jak można sie z tym nie zgadzać? :-o

Gość gość
na pewno najlepszy z trash...uwielbiam Show no mercy

Ja lubie wszystkie ich płyty, jedyny taki zespół który podoba mi sie od początku do końca :D a ktoś tam wyżej napisał " Slayer to takie disco-polo rocka" po pierwszy od kiedy Slayer to rock, a po drugie moze byś uzasadnił tą głupią wziętą z o***tu opinie? :D chętnie sie pośmieje z twoich bzdur :D "Kretynko ze spranym mózgiem, ty nic nie wiesz o muzyce" znam sie znacznie lepiej niż ty, fanko Michała Wiśniewskiego :D

Gość dywan na ścianie
slayer skończył się na kill`em all

Gość gość
ostatnio widzialam Slayer na dożynkach w Kopydłowie

Gość cthulhu fhtagn
Slayer ssie. Iron Maiden rządzi ;D.

Gość gość
ja tam wolę Nightwish i Type O Negative

Gość metaluwa1995
Cannibal Corpse

To ze czyjes pedalskie uszy nie potrafią pojąc kunsztu tego zespołu to nie uprawnai tej osoby do porównywania Slayera do takich gejowskich zespołów jak Nightwish :)

Gość cthulhu fhtagn
Uważasz, że Iron Maiden to pedalski zespół? ;D

Gość prawictwo pospolite128
Ja gdy słuchałem metalu to najczęsciej wybierałem kawalki tych zespołów: Mettalica , Children of Bodom , Disturbed , In Flames , GodSmack Slayer słyszałem , ale nigdy mi nie przypadł do gustu

nie iron maiden nie jest pedalskie ale nighwish tak, szczególnie z anette olzon :) A co do tych bluzgów wyżej - no i co z tego że The rolling stones to zespół rockowy? po co o tym piszesz? to nie jest temat o muzyce rockowej. Slayer to thrash metal a nie rock więc piszesz nie na temat ;p i nie rozumiem czemu porównujesz metal do disco polo. Jesteś chory psychicznie? nazywasz jeden z najlepszych zespołów metalowych w historii "cwelskim gównem". Masz nie po kolei w głowie?

ciekawe czy ten bluzgający idiota w ogóle kiedyś słyszał Slayera czy tak sobie bluzga dla sportu tylko :P

Gość gość
metalówa napisałam do Kafe z prośba o zablokowanie twojego adresu IP. Jesteś poniżej jakiegokolwiek poziomu.Mysle masz może 14-16 i twoje wypowiedzi sa załosne. Jak ktos chce zgłosic to mozecie dołączyc sie do mojego wpisu:-)

Co jest niby poniżej poziomu w tym temacie? Ktoś inny mnie chamsko wyzywa bo pisze jaki zespół jest najlepszy. To tu jest poniżej poziomu.

Co w moich wypowiedziach w tym temacie jest niby nie tak, co? uzasadnisz? a może obraża cie fakt, ze ktoś śmie słuchać metalu? :D

Gość cthulhu fhtagn
Ja uważam że Slayer jest troche przereklamowany. Jest wiele zespołów metalowych o niebo lepszych od Slayera.

to że ktoś gra bardziej lekko od Slayera to nie znaczy ze jest lepszym zespołem :P Sporo ludzi myśli ze zespoły grające najcięższe odmiany metalu sa słabe, bo nie potrafią słuchać tych gatunków i wolą zespoły lekkie łątwe i przyjemne jak np. własnie iron maiden :P

Gość cthulhu fhtagn
Czy ja mówię o zespołach lżejszych od Slayera? Czytaj ze zrozumieniem. Cannibal Corpse jest mocniejsze od Slayera więc mówisz bez sensu i właśnie widać jak się znasz. To tak samo jak z Bieberem. Fanki piszczą bo to przecież Bieber.

Gość gość
Metalówa, metal to odmiana rocka, tępa srako!