Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki jest najlepszy sposób by upokorzyć prawiczka w realu?

Polecane posty

Gość gość

macie jakieś sprawdzone sposoby?

Zawsze może powiedzieć że c**a jest obrzydliwa, śmierdzi i że nie zamierza tam wkładać swojego pachnącego, niebrudzącego się obrzezanego penisa.

Gość gość
ale czemu chcesz komuś robić przykrość?

Gość gość
doprowadzić go do erekcji i nie dać spełnienia

Gość Alfonssssssss
Autorka to d***** i Prostytutka za 1gr :)

Gość gość
gość ale czemu chcesz komuś robić przykrość? x bo to prawiczek!

Gość gość
Autorka cierpi na prawiczkofobię. . Oto trzy najlepsze definicje w/w fobii, które znalazłam na kafeterii . Autorko dopasuj się do którejś, zdiagnozuj się i rozpocznij leczenie. "prawiczkofobia – to awersja, przejawiająca się agresją, obsesja na punkcie mężczyzn (niekoniecznie prawiczków), którzy z seksu nie uczynili nadrzędnego celu swojego życia. Na przypadłość tę cierpią kobiety, które mężczyznom nie mają nic innego do zaoferowania oprócz seksu. U podstaw takiej fobii leży odrzucenie ze strony płci/ przeciwnej." "Prawiczkofobia - strach lub niechęć przed osobnikami płci męskiej, którzy nie odbyli jeszcze stosunku płciowego." "prawiczkofobia - schorzenie przejawiające się nienawiścią i namawianiem do nienawiści do osobników męskich sprzed rozpoczęcia życia seksualnego. Zwykle im bardziej bujniejsze życie seksualne ma kobieta tym bardziej wrogo nastawiona jest do prawiczków z wyjątkiem kobiet zawodowo pracujących w usługach seksualnych."

Gość wzburzony prawiczek
dla mnie najgorszą obelgą byłoby gdyby dziewczyna po 16 roku życia: 1) rozebrała się do naga 2) zaczeła mi obciągać tak żebym poczuł przyjemność (przyjemność jest zła!!) 3) wypieła pupę tak abym się podniecił (podniecenie jest złe !!) 4) wydałabyś gardłowe dźwieki (to takie zwierzęce !!) 5) a na koniec umazała buzię moją śmietną (to takie brudne !!) Myślę, że po tym wszystkim musiałbym udać się do psychoterapeuty aby się podnieść. Oczywiście taka obelga zostałaby traumą do końca mojego prawiczkowego życia.