Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

reklama mleka nestle nan II

Polecane posty

Gość gość

"ah droga mamo teraz gdy tak wspaniale wypelnilas swój obowiązek i karmilas 6miesiecy piersią mozesz podac mleko nestle nan II" ah drogie mamy co sądzicie o tej reklamie, one oczywistością nazywają ze matki tylko cyckiem karmia

Gość gość
bo to nie kafeteria. Normali ludzie zakładają, że każda kobieta o ile nie ma przeciwwskazań natury medycznej (wklęsłe brodawki, czy poranione, mało mleka itp.) to chce dziecko karmić piersią i nie krzyczy, że one są do zaspokojenia faceta. Nie chodzi mi o kobiety, które z różnych względów nie moga karmić, ale laska która twierdzi, ze jej cycki zbrzydną i mąż odejdzie, bo karmi piersią jest według mnie niedojrzała i powinna zastanowić sie nad byciem matką.

Gość gość
trochę inaczej to brzmi, i denerwuje mnie ponieważ zakłada, że wystarczy karmić piersią tylko 6 miesięcy

Gość gość
nan to syf moje dziecko miało tylko problemy z brzuszkiem po tym mleku na tym forum większość matek pisze ze nan powoduje problemy...

Gość gość
moje jadło nan jak przestałam karmić piersią i nic mu nigdy nie było, to chyba zależy od dziecka.