Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agencje dla kobiet

Polecane posty

Gość gość
Niemcy.. A Londyn?

Gość gość
Juz wiem. Dzieki

Gość gość
@"A to sie usmialam. Mozna tak polemizowac bez koncausmiech.gif Nie zrozumiales mnie dobrze. To nie chodzi o to jak Ty wygladasz, tylko o to ze w agencji zapewniony wyzszy standard i dyskrecja. Ja nie poszukuje faceta w necie, tylko zapytalam o agencje. Ty mozesz zapewniac ze jestes nie wiadomo jakie cudo, moze i jestes ale moze zarzucisz mi worek na glowe, brutalnie pobijesz i to ja bede za kase uslugi wykonywac. Kapisz?usmiech.gif no. to powidzenia w lowach, Alvarousmiech.gif" - gratuluje rozumowania. Bo badz co badz idziesz do angecji ktora zatrudnia ludzi w jakis sposob moze i tez niewolniczo. W przypadku kobiet czesto tak jest. A poziom uslug, bylem w roznych takich uslugach 3 razy, i szczerze nie ma nic gorszego. To o czym myslisz taki zigolak to tylko i wylacznie na filmach i nie ma to nic wspolnego z namietnoscia i erotyka czy seksem i uwodzneiem. To jest czesto zascieliny kawalek tapczanu w obskornym mieszkanku, z szafka pelna prezerwatym , za sciana siedzi alfons, i z radia leci jakas tandetna muzyka. a w progu stoi dama ktora na zdjeciu wygladala jak modelka a w rzeczywistosc***ozostawia wiele do zyczenia. powodzenia.

Gość gość
jak wszystkie uslugi sa gorsze i lepsze :-)

Gość trolololololololo
Ja chyba zmienię pracę... ta jak widać jest dobrze płatna :D i po cholerę było mi studia kończyć?

Gość gość
no ale tez trzeba cos soba przedstawiac! tam nie biora byle kogo czy studia potrzebne? :-)

Gość gość
Niby Polska strona a jacys kolorowi. Gdybym miala z takimi to juz wole wcale. :-)

Gość gość
Mowie Ci, ze to o czym myslisz nie jest tym co otrzymasz. Bedziesz zawiedziona. Lepiej miec f**kbuddy.

Gość gość
skad ta pewnosc! jakies przykre doswiadzenia? mialas/es?