Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałuje że oddałam mu dziewictwo teraz muszę być z nim do konca

Polecane posty

Gość gość

Czasami jest cudownie, czasami beznadziejnie. On powiedział że musi oglądać biusty (innych kobiet). Po prostu uznał że musi. Ok, zgadzam się bo co mam powiedzieć? Zrobiliśmy to po 5 miesiącach "chodzenia" i 1,5 roku znajomości. Było okropnie. Nie chce nawet o tym myśleć. Miało być wspaniale...no cóż...Nic nie jest takie jak to sobie wyobrażam. Kiedyś mi powiedział że jeśli facet coś zbyt szybko dostanie to potem tego nie szanuje. To przeważyło. Od wtedy zaczęłam żałować i systematycznie o tym myślę do dziś. Nigdy o tym nie zapomnę. Przez ok pierwsze 2-3 miesiące naszego współżycia była ZEROWA gra wstępna, nie było też seksu oralnego z jego strony. Robiliśmy to "na sucho". Po jakimś czasie to się zmieniło. Zaczął "mi robić".. wiecie co. Uznałam że tego nie lubię. Nie wiem czy on to źle robi (raczej nie bo się stara) czy ze mną coś nie tak? Może za krótko bo zazwyczaj to trwa ok 3 min. Kiedyś mi sugerował operacje piersi (mam 65F/G) i że powinnam schudnąć 16 kg (jestem szczupła, noszę S/M). Często opowiada mi o innych, źle się czuje. Nie szanuje mnie. Krzyczy na mnie, przeklina. Nie czuje się doceniana, nie jestem szanowana, nie czuje się piękna. Nie tak było na początku. Czuje się jak śmieć...

Gość gość
przesadzasz, mi oddają się w zależności od 2 godzin do 3 tygodni znajomości i nie traktuję ich w sposób opisany przez ciebie. zmierzam tu oczywiście że czas nie ma znaczenia. znaczenie ma partner :)

Gość gość
kto powiedział ze musisz. Olej go :D znajdziesz normalnego

Gość gość
Niby mogłabym ale zostałam tak wychowana. Jeden dziewictwo to coś wyjątkowego i powinien dostać to ktoś wyjątkowy więc nie znajdę normalnego bo jaki normalny chciałby dziwkę?

Gość gość
z takim podejściem to faktycznie nikt cię nie zechce.

Gość gość
uciekaj od niego, pracuj nad poczuciem własnej wartości, a z seksem czekaj do Ślubu z ukochanym, który będzie Cię kochał i szanował

Gość gość
Bez przesady. Troche brzmisz jak moher :D

Gość zennitritex
Facet cię nie kocha. Pewnie zdradza. Ja nie spojrzałbym na inna dziewczyne mimo ze z moja jestem juz koło 5 lat. Po prostu ona jest dla mnie najpiękniejsza, najcudowniejsza i wszysko mi sie w niej podoba.

Gość zennitritex
ps i dodam ze nie była moja pierwsza ani ja nie bylem jej pierwszym wiec dziewictwa mi nie oddała a jednak kocham ja nad zycie

Gość gość
zan co ty p********z :D po pięciu latach takie klapki na oczach? to musiała napisać kobieta :D🖐️

Gość gość
Moherem nie jestem bo nawet nie jestem katolikiem ;)

Gość gość
To jest prowo nie? 1/10

Gość zennitritex
heheh. nie jestem kobieta mogę ci zagwarantować. Po prostu jestem całkowicie, szalenie zakochany w tej kobiecie.

Gość gość
Hhaaha. Moje życie musi być beznadziejne skoro zostało uznane za "PROWO".

Gość zennitritex
Szczerze to nie wyobrażam sobie potraktować tak jak on ciebie żadnej kobiety a tym bardziej mojej dziewczyny.

Gość gość
olej go jakis truteń ja bym go rzuciła jak nie odczuwasz przyjemności, to po co z nim uprawiasz żałosny sex

Gość gość
żarty na bok. gdybym go zostawiła po tym jak stał się panem mojego dziewictwa wyzywał by mnie od k***w.

Gość gość
ten wyżej 'gość" to podszyw :/

Gość andkaa
Dziewictwo to towar rzadki, ale również bardzo niespodziewany, więc żaden normalny facet nie skreśli cię z tego powodu. Spójrz też na swoje mówienie, że dziewictwo ma być dla kogoś wyjątkowego. Koleś chyba jednak nie jest tym wyjątkowym. Znajdź następnego i uczyń go wyjątkowym w innym sposób, a jest na to wiele sposobów :)

Gość gość
on mówi, że faceci wolą dziewicę i że powinnam z nim zostać, bo tylko on dostrzegł we mnie tą czystość.

Gość gość
Skoro inni nie dostrzegli, to słabo "wolą" :D To taki szantaż emocjonalny z jego strony. A tak w ogóle to temat prowo, czy dziewczynki naprawdę wierzą takim chłoptasiom i się zamartwiają?

Gość gość
Raczej nie :D

Gość gość
zamknijcie juz te mordy, to tylko prowo.

Gość JEDYNAAUTORKA
Ten wyżej to kolejny podszyw :/

Gość gość
Kiedyś mi sugerował operacje piersi (mam 65F/G) i że powinnam schudnąć 16 kg (jestem szczupła, noszę S/M). Poważnie? :D

Gość gość
Całkowicie poważnie. Może nie jestem chudzielcem ale czuje się szczupła. Mam 162 wzrostu więc wiadomo że ten rozmiar S będzie u mnie wyglądał inaczej niż na modelce 180.