Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WielkaDama

OGROMNA NADWAGA START 05.02.2014

Polecane posty

Gość WielkaDama

Hej szukam dziewczyn, z duza nadwaga.....20kg i wzwyz......kto chetny razem jest prościej.

Gość Agga45
Pewnie, że razem przyjemniej. Ja tez staram sie zrzucić 20 kilo. Mam już dietkę i sport. Ale dzisiaj włącze do swojego odchudzania tabletki Slimette (dokładnie te - http://xurl.pl/9irW ). Opinie mają dobre, więc je kupię.

Gość dominika2412
witam,mam do zrzucenia jakies 20-25 kg takze dolacze do was chetnie. od wczoraj jestem na diecie a od wtorku cwicze :-)

Gość gość
chętna

ja zaczynam dzisiaj co do ćwieczeń to będzie cieżko - totalny brak kondycji, chyba zacznę od spacerów do zrzucenia 20kg startuje z wagi 84,5kg Wychodzę za mąż w czerwcu, wiem że do tego czasu wymarzonej wagi nie osiągnę (mam nadzieję,że uda się przed końcem roku) ale zrobię co tylko się da żeby poczuć się lepiej. Razem raźniej :)

mało nas ale i tak trzymam kciuki. Ja zakupy zrobione wiec zaczynam zmaine nawyków żywieniowych.. byle na zawsze :) pozdrówki

Gość nikitka92229
ja tz mam troche do zrucenia po ciazy od 4 dni sie odchudzam tylko dzis mozna powiedziec czesciowo sie zlamalam mam nadzieje ze jutro juz dobrze znowu pojdzie....

Gość wielkadamaa
to dziewczynki jedziemy z ta dieta

hej. Ja miałam ponadto 30kg + dzis mam już tylko z 10kg + chociaż nieobraziłabym sie na więcej :D powodzenia

Witajcie;-)ja tez mam sporą nadwagę,schudłam już 5,7 kg ale jescze musze zrzucić choć 20 kg;-)kasiulek8807 to nie lada wyczyn,że już tak duzo schudłaś;-)moje gratulacyjeee;-)Miałaś jąkąś specjalną dietę i ćwiczenia?;-)Ile czasu Ci to zajeło?;-)pozdrawiam wszystkie odchudzające się laski;-)

ja brałam tabletki, dość mocne.... kiedyś meridia dziś jej zamienniki :) te 24 kg to spadło w ciągu 2.5 mca :)

Gość gość
wroca ci w takim razie te kilosy nawet nie będziesz wiedzieć kiedy

A te tabletki to od lekarza czy sama kupowałaś?Bo ja mam chorą wątrobe,więc trohe nie chcę ryzykować łykania tabletek...;-)

nie koniecznie! przez zime przyszło parę ale to zima, mniej ruchu i słodycze! no ale na szczescie w pore sie wziełam i znow ich nie ma :D przy wątrobie nie wskazane! :)

Gość dużaa majka
może i ja się przylącze szukam miejsca gdzie mogłabym pisać i chudnąć ,startuje z 91 kg,bylo cos ponad jeszcze,od 2 tygodni ruszylo się,nie chce tak wygladac ,no nie chce i już,zaczelam dietke 1200kalorii,ogolnie nie jest zle,no motywacje mam,zwlaszca jak popatrze na siebie bez ciuchow,w ciuchach jeszcze ujdzie,i tak nosze tylko spodnie i tuniki,ewentualnie jakies większe swetry,do sklepow nie chodze by się w lustrach nie musiec przegladac,niestety ,zalosne wiem, kupuje na necie,na nastepujacej stronce http://xl-ka.istore.pl/ można cos upolować tanio i najważniejsze nie babcine ciuszki,nie oczekuje cudow w odchudzaniu ale te 10 kg to już byłoby cos

Gość niemała
Mogę się przyłączyć? Mam do zrzucenie ok 20 kg, może trochę mniej, zależy czy dam rade. A jaka dieta i ćwiczenia? :)