Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssss29

CO MYŚLICIE O TAKIM FACECIE?

Polecane posty

Gość ssssss29

Na koncie przelecianych z 10 panienek, striptizy, chlanie, imprezy, bardzo inteligentny, świetlaną karierę mu wszyscy wróżą. Ironiczne poczucie humoru, wyluzowany, poważnie traktujący zobowiązania, stanowczy... Co myślicie o takim facecie..?

Gość qasiennica
Cyniczny zagubiony tak naprawdę samotny i bez wizji przyszłości kolo

Gość ssssss29
Co to znaczy bez wizji przyszłości..?

Gość gość
Dla mnie to taki cwaniak który zginie jak skończy 30

Gość qasiennica
Ano to znaczy zd bawi sie zyciem i ludźmi i na koniec nie patrzy...a potem zostanie w życiu sam albo lepiej obudzi sie z reka w nocniku....

fajny;) mnie nie interesuje czyjeś życie seksualne, więc widać apetyt na życie dopisuje jak i popęd;) fajny na kolegę i przytulacza pewnie też:)

Gość ssssss29
coś się między nami zaczyna kręcić.. również mam takie poczucie humoru, jestem cyniczna, ironiczna... pod tym względem pasujemy idealnie.. ale czy to dobry materiał na partnera..?

Gość qasiennica
Napewno dobry!!! a partnera do czego szukasz?????

Gość gość
Raczej nie.

Gość gość
Przeleci i zostawi. Typowy bajerant.

Gość gość
sens>jaki?

Gość ssssss29
Właśnie to jest trudne do wytłumaczenia... Między nami jest coś innego, seksu nawet jeszcze nie uprawialiśmy... taki styl wypowiedzi, styl bycia.... kręci mnie niesamowicie.

Gość qasiennica
To słuchać go możesz...i na tym radzę c***oprzestac

Gość ssssss29
Dlaczego na tym poprzestać..? Szukam racjonalnych argumentów, i potrzebuję, żeby ktoś mnie przekonał..

Gość qasiennica
Za późno na pisanie argumentow trzeba isc spać...A ciebie i tak nik nie przekona bo sie zasłużyłaś. W Nkcponiu z poczuciem wysokiego Ego i podobny.dowc**em....powodzenia nie zycze bo i nie będzie go z Takim kimś...Ludzie sie nie zmieniają

Gość ssssss29
Nasza znajomość właśnie się opiera na czymś innym...

Gość qasiennica
*bo sie zadłużyłaś

Gość ssssss29
możesz jednak poszukać argumentów..? zależy mi na tym, bo czuję się zupełnie zagubiona z tym wszystkim

Gość gość
Autorko uwazaj. Tez takiego znalam. Bylo swietnie! Bardzo dlugo! Tez myslalam, ze mam podobne poczucie humoru. Tylko... po czasie okazalo sie, ze jest psychopata - narcyzem. :)

Gość qasiennica
Skoro nie wiadomo na czym sie opierasz i opieracie to po prostu jak juz wspomniałam imponuje Ci. I tyle i zwyczajnie jesteś w nim zadłużona ... Pytanie czy chcesz byc 11 panną...byc może z dzieckiem takiego tatusia.

Gość gość
to ze przelecial 10 nie swiadczy ze jest dobry w lozku, niech si i 50 przeleci, ale to swiadczy bardziej o tym, ze jest tak c*****y w lozku, ze kazda go po 1 razie zostawiala wiec szukal kolejnej:D:D:D

Gość gość
a pomyślałaś o tym, że może właśnie Wasza znajomość ma inny charakter dlatego, że nie traktuje Cię jako potencjalną partnerkę tylko równą babkę- kumpla? Bo z tymi imprezowiczami to tak bywa, że albo chcą przelecieć, albo zwyczajnie się kumplować.. Rzadko coś więcej. No ale nie mówię, że to nie możliwe. Czy Ty też jesteś imprezowiczką, czy raczej spokojna? To jest istotne, bo jeśli poza ironicznością i bystrością za bardzo się różnicie to może nie wypalić. Może też on uważać, że jesteś np za spokojna dla niego (o ile tak jest). Sama miałam kiedyś ciągoty do takiej osoby, i on do mnie jakieś też, ale koniec końców nic konkretnego się między nami nie wyklarowało. Miałam obawy, że on jest zbyt imprezowy jak dla mnie, że pewnie byłabym wiecznie zazdrosna i takie tam. Z drugiej strony coś zawsze było, jakieś przyciąganie hehe wiec rozumiem, że masz o czym myśleć.

Gość gość
z reszta jaki prostak chwali sie na prawo i lewo jakims kolezanka ile pip przelecial?? porazka pewnie mysli, ze wrazenie na dziewczynie zrobi, a skoro czuje potrzebe dowartosciowywania sie w tym wzgledzie znaczy, ze cos z nim nie tak, pewnie konczy po 15 sek

Gość gość
i to jest przykład bezmyślnej kobiety poakuje się taka w układ z egoistycznym badboyem, a później płaczi po przezyciach, traumach będzie się potem wypłakiwać na ramieniu spokojnego faceta aż do chwili, kiedy następny bufon ze sterczacym penisem nie weźmie ją na bajer idiotki

Gość gość
słaby k/u/t/a/s nadrabia ironia i sarkazmem huehuehue fuj do tego grzyb na naplecie

Gość gość
no właśnie, skąd wiesz że akurat 10 lasek przeleciał? Dziwne to, ja o moim niedoszłym wiedziałam tylko tyle że lubi poimprezować, popić, ale raczej nie był typowym *****czem a nawet jeśli to nie chwalił się tym. Ważne też, czy on ma za sobą jakieś normalne związki poza tymi panienkami, które tylko przeleciał.. jeżeli potrafił być w związku i nie spieprzył go np. zdradą, to już jakoś o nim lepiej świadczy

Gość gość
gosc 00:50 ona nawet z nim nie bedzie bo po jednej nocy jej sie odechce pol godzinnej gry wstepnej po czym patrzenia na opadlego pitola i wylana sperme na brzuchu zanim zdazyl nawet go wlozyc