Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusika987

Kochankowi nie stanał

Polecane posty

Gość martusika987

witam ..chcielismy uprawiac seks z kochankiem w hotelu,on zonaty ja mezatka,stanał mu na chwile ale opadł,czułam sie strasznie co zrobic?

Gość martusika987
Nie..naprawde..to nie zadna prowokacja..On lezał na łozku,ja w tym czasie sie rozbierałam..Podeszłam i zaczelismy sie całowac..jak juz miało dojsc do zblizenia to mu oklapł:-(

Gość martusika987
Nie wiem czy ktos był w takiej sytuacji ale czułam sie głupio,próbowałam ustami ale ani rusz,,,dlaczego?

Gość gość
Być może dlatego, że nie jesteś jego żoną?

Gość martusika987
A co to ma za znaczenie..obmacywał mnie .piescił piersi,ale do stosunku nie doszło,miał wyrzuty czy co?

Gość martusika987
Jestem wsciekła,ale i tak nastepnym razem nie popuszcze i nie bedzie miał wymowki ze zmeczony:-)

Gość gość
60 latkowie tak maja, taka juz ich natura wiec pogodz sie z tym

Gość martusika987
On na 34 lata i penisa jak maczuge

Gość gość
Być może dlatego, że nie jesteś jego żoną? ... Nie zastanowiłaś sie że krzywdzisz nie tylko jego i siebie ale przede wszystkim wasze rodziny i współmałżonków...??? Wstydu kobieto nie masz....??? Życie to fikcja literacka ani tlenowele w TV. Obudź sie !!! Gdzie twoj szacunek do siebie i swojego związku małzeńskiego....???

Gość gość
To zna opaczności !!!

Gość martusika987
Gość nie zastanawiałam sie,serce nie sługa zakochałam sie,juz dawno z męzem nie mozemy sie porozumieć,chce od niego odejsc bo nie zaspakaja mnie nie tylko finansowo.Moj nowy facet to czuły i przystojny towar.Wiem ,ze zapewni mi swietlana przyszłosc

Gość gość
Ale mu nie staje.A jak to będzie norma u niego?

Gość martusika987
Jak mnie piesci w aucie to stoi jak byk,niestety nie ma miejsca na sex bo za ciasno,z reszta za mało czasu .

Gość gość
Może to autosexoholik.Kupce przyczepe turystyczna i zamieszkajcie tam.

Gość martusika987
Ma zone ,ja mam meza to gdzie mamy sie kochac albo w hotelu,albo w aucie

Gość gość
W przyczepie turystycznej.

Gość gość
W przyczepie turystycznej.

Gość martusika987
zabawne

Gość gość
Powaznie; stawiacie przyczepe w jakims ogródku-wynajmyjecie u kogos miejsce- imacie luz, a przy tum nikt was przypadkowo nie spotka- nikt ze znajimych.

Gość martusika987
wy to macie problemy, zobaczcie co mi sie przytrafilo, ja do dzisiaj nie moge sie pozbierac po jednej.... wstydzilam sie isc do toalety przy facecie, wiec poszlam pod prysznic (byl osobno) zrobilam kupe do worka, potem przemycilam w reczniku ten worek i schowalam w plecaku.. nastepnego dnia smrod byl straszny, koles otworzyl moj plecak ja w panice sie na niego zucilam i powiedzialam ze to splesniale brzoskwinie... chyba nie uwierzył Dodatkowo, bylam kiedys z rodziciami na dzialce u ich znajomych i nie bylo tam toalety. Wszyscy spali w takim baraku dla pracownikow, bo nie wybudowali jeszcze wtedy domu. W pewnym momencie wszyscy obwiescili, ze idą na spacer. Ja odmowilam, bo pomyslalam, ze w tym czasie jak oni pojda, ja zrobie kupkę. Zamknelam sie w tym baraku, wzielam reklamowke i chcialam zrobic do niej kupe. Nie trafilam!!!! W tym momencie oni wrocili ze spaceru. Kupa na ziemi, ja z majtkami w kostkach....Wzielam te kupę przez siatkę i wrzucilam do komory na posciel w lozku. Przez kilka godzin wszyscy zastanawiali sie dlaczego unosil sie tam taki obrzydliwy zapach.... Az znalezli!!!! Chcialam uciekac z tej dzialki na piechote ze wstydu.

Gość gość
To chyba jakiś podszyw, jak rozumie.