Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wytlumaczcie mi co to GENDER

Polecane posty

Gość gość
To wystaw zdjęcia swoich dzieci na fb, może uchronisz jakies w realu :D

Gość gość
gender to destrukcja rodzin a co za tym idzie takze społeczeństwa....

Gość gość
''naszym zamiarem była ochrona naszych dziec**przed jakimikolwiek działaniami, zmierzającymi do „obalania stereotypów” '' x To z artykulu, jaki znalazlam o tragedii w Rybniku. Widac, jak daleko siega mysla typowy przeciwnik gender, obalanie stereotypow to zlooooo! Dalej w artykule: zgroza rodzicow, bo dzieciom opowiada sie bajki o 'rycerkach', rozmawia sie o tym, czy tatus moze nosic sukienki i sugeruje, ze misia mozna ubrac i w spodenki, i w spodniczke.

Gość gość
OAZY i katoli w Wlk. Brytanii nie ma, a sami Brytole przyznaja, że liczba problemów jest dramatyczna. Tylko liczba zboków jeszcze wieksza. i to zboki maja realną wladze.

Gość Justynaka7890
gejom i lesbom mówimy stanowcze NIE.

Gość gość
Dzieciom się niestety wpaja że sex i pieniądz to miara sukcesu. dobrym przykladem jest film wilk z wall street dla mnie to właśnie propagowanie sexu,narkotyków i pieniedzy ... dla mnie ten film nie powinien nawet wejść na ekrany...

Gość gość
Nic nie zrozumiałaś z tego filmu...

Gość gość
ludzie ale wy jesteście ciemni... ta wasza wszechobecna tolerancja i nowoczesność rzuciła wam się na mózgi chyba:/ gratulacje...

Gość gość
''propagowanie sexu,narkotyków i pieniedzy'' Wlacz sobie jakakolwiek telewizje muzyczna. Nam przeciez nie trzeba juz nawet mozgow prac. Posluchaj sobie slow popularnych piosenek, przeciez nasze dzieci wychowuja sie na wszechobecnych Rihannach i Pitbulach. A ludzie zamiast sie tym przejmowac, wola sie rzucac, bo jakis tam facet gdzies tam jest w zwiazku z innym facetem.

Gość gość
Prawda. Że o narkomanie Justinie Bieberze nie wspominając.

Gość Justynaka7890
dokladnie, wszechobecna tolerancja, na odchodne zycze waszym córkom jesli je macie by były lesbami, a synom by byli gejami i zebyście wnuków nigdy na oczy nie ujrzały, przez to ze w zarodku tego g***a nie pleniłyscie

Gość Justynaka7890
oczywsicie moje powyzsze zyczenia sle tym tolerancyjnym :) bo Ci co maja po koleii w głowie, zaraze stępią w zarodku!!!

Gość gość
To skąd się brali homoseksualiści w czasach, gdy nie było tolerancji dla nich? To nie jest tak, że "wychowuje się" homoseksualistę :)

Gość gość
wszystko jest złem homoseksualizm,dążenie za wszelką cenę do bogactwa-pieniądze,sex,narkotyki ...taki mamy XXIw totalne zacofanie

Gość gość
jasne że wokół naszych dzieci jest wszędzie syf ale nie widzę powodu by samemu pchać je w jeszcze wieksze bagno... uważam że seksualność bijąca zewsząd powinna być wyeliminowana... seks jest dla dorosłych a nie małych dzieci... jak dorosły chce może se iść do sekshopu:P nie chodzi mi tu o ukrywanie seksualności w ogóle ale uważam że jej za dużo i nie widzę nic dobrego we wprowadzaniu jej do przedszkoli czy podstawówek...

Gość gość
Edukacja seksualna to zlo i dzielo szatana! :D

Gość gość
Tu nie chodzi o edukacje a o rozbudzenie -dwie RóZNE kwestie ! to tak jakby pod płaszczykiem akcji antyalkoholowej zachęcać 7 latki do picia . Do tego zmierza ruch gender w Niemczech -TAM są owe osławione przedszkola jakby w sam raz dla Trynkiewicza...Tam próbuje sie rozbudzać małe dziec***oprzez 'zabawę' -koszmar który w założeniu ma spaczyć ich postrzeganie świata . Maja być gotowe by w wieku dorosłym zaaprobować każdą dewiację jako normę . Do tego faktycznie promuje sie tam przemoc na tle seksualnym . Hodowla małych Mariuszków T.

Gość gość
No ja juz czytalam i cytowalam tu dzis, jaki to koszmar: kaza im misia ubrac w sukienke, a co jesli on od tego stanie sie pedalem?