Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ma艂eKud艂ate

Dieta 3D chili, start!

Polecane posty

Go艣膰 Ma艂eKud艂ate

Witam, postanowi艂am zgubi膰 troch臋 kilogram贸w i od dzi艣 przechodz臋 na diet臋 3D chili. Je艣li kto艣 r贸wnie偶 ma par臋 kilo do zrzucenia niech si臋 przy艂膮czy- razem zawsze ra藕niej. Osoby kt贸re przechodzi艂y przez t膮 diet臋, r贸wnie偶 prosz臋 aby napisa艂y o swoich efektach. Postaram si臋 pisa膰, do艣膰 regularnie jak to u mnie przebiega. To chyba tyle na dzi艣 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
chetnie si臋 do艂acze :) chcialam sobie zrobic diete 1000 kcal bo kiedy艣 stosowalam i ok. 5 kg zlecialo ale mo偶e skusze sie na t膮 3d chili. mo偶esz podes艂a膰 jad艂ospis/ plan tej diety?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂eKud艂ate
Jad艂ospis mo偶na 艣ci膮gna膰 z chomika, ze wszystkimi dodatkami.

Udost臋pnij ten post

hejka. ja jestem ju偶 w sumie PO tej diecie bo powinno stosowa膰 si臋 j膮 2 ce a potem miesi膮c przerwy. Ale poniewa偶 mam jeszcze troch臋 do schudni臋cia to stosuj臋 j膮 dalej tak w po艂owie, czyli nie trzymam si臋 ju偶 jad艂ospisu ale na co dzie艅 w艂膮czam pewne potrawy i przyprawy :-) Zam贸wi艂am diet臋 dla ma艂o aktywnych ale 膰wiczy艂am fitness 2-3 x w tyg :-) Diet臋 stosuje dok艂adnie od 1.02.14 i wczoraj by艂o dok艂adnie -14,5 kg w 3 mce :-) Jak dla mnie dieta rewelacja, smakuje mi potrawy maj膮 du偶e porcje i po raz pierwszy w 偶yciu na prawd臋 DZIA艁A !! Wcze艣niej pr贸bowa艂am dukan贸w i takich diet rozpisanych przez dietetyka i marne rezultaty albo mo偶e za ma艂a motywacja bo po 2-3 tyg odpuszcza艂am diet臋

Udost臋pnij ten post