Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałeKudłate

Dieta 3D chili, start!

Polecane posty

Gość MałeKudłate

Witam, postanowiłam zgubić trochę kilogramów i od dziś przechodzę na dietę 3D chili. Jeśli ktoś również ma parę kilo do zrzucenia niech się przyłączy- razem zawsze raźniej. Osoby które przechodziły przez tą dietę, również proszę aby napisały o swoich efektach. Postaram się pisać, dość regularnie jak to u mnie przebiega. To chyba tyle na dziś :)

Gość gość
chetnie się dołacze :) chcialam sobie zrobic diete 1000 kcal bo kiedyś stosowalam i ok. 5 kg zlecialo ale może skusze sie na tą 3d chili. możesz podesłać jadłospis/ plan tej diety?

Gość MałeKudłate
Jadłospis można ściągnać z chomika, ze wszystkimi dodatkami.

hejka. ja jestem już w sumie PO tej diecie bo powinno stosować się ją 2 ce a potem miesiąc przerwy. Ale ponieważ mam jeszcze trochę do schudnięcia to stosuję ją dalej tak w połowie, czyli nie trzymam się już jadłospisu ale na co dzień włączam pewne potrawy i przyprawy :-) Zamówiłam dietę dla mało aktywnych ale ćwiczyłam fitness 2-3 x w tyg :-) Dietę stosuje dokładnie od 1.02.14 i wczoraj było dokładnie -14,5 kg w 3 mce :-) Jak dla mnie dieta rewelacja, smakuje mi potrawy mają duże porcje i po raz pierwszy w życiu na prawdę DZIAŁA !! Wcześniej próbowałam dukanów i takich diet rozpisanych przez dietetyka i marne rezultaty albo może za mała motywacja bo po 2-3 tyg odpuszczałam dietę