Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marines036

Były chłopak

Polecane posty

Gość marines036

Zwracam sie do was z prośbą ocenienia sytuacji , ponieważ ja sama nie umiem tego zrobić . Byłam w związku troche ponad pół roku , mój facet powtarzał , że mnie kocha (wierzyłam w to , ponieważ nie raz udowadniał mi to rożnymi czynami) Po pewnym czasie poprostu mnie zostawił , tłumacząc , że to w nim tkwi problem ponieważ nie umie mi zaufać(nie dawałam mu powodów do zazdrości) i ,że dla mnie tak będzie lepiej ponieważ znajde sobie kogoś lepszego. Dosłownie 2czy 3 dni później dowiedziałam się , że obraca jakaś dziewczyne . On nadal mówił , że są tylko przyjaciółmi .Wiedziałam ,że jest inaczej .Zastanawiało mnie tylko to,czemu tak szybko zaczął szukać nowej (jakoś nie wydaje mi się ,żeby zaczął z nią cokolwiek działać kiedy był jeszcze ze mną) i czemu zupełnie się nie przejął naszym rozstaniem, czyżby 'kocham Cię' nic nie znaczyło?.Po tym wszystkim staraliśmy się zostac przyjaciółmi , on nadal mi mówil , że cos do mnie czuje a z czasem wydawał się być coraz bardziej zagubiony podczas rozmów ze mną , gdy pytałam o co chodzi ,on unikał odpowiedzi , powtarzał ciągle ze tego nie zrozumiem i że nie chce mi tłumaczyć . Okey , minęły 3miesiące od tego , kontakt coraz słabszy , 2dni temu zakończył ze mną jakąkolwiek znajomość , Na sms nie odpisuje , na facebooku już nie jestem w gronie jego znajomych . Bez jakichkolwiek tłumaczeń , rozmowy poprostu to zrobił . Bardzo prosze o ocene sytuacji , zachowania mojego byłego , bo ja juz nic z tego nie rozumiem

Gość gość
moze cie kocha, a innej zrobil dziecko. nie wiem. to jest takie gdybanie, nikt nie zna odpowiedzi.

Gość bzykam glupie dupy
kocham cie slowo klucz prowadzace do uzyskania d**y nie jestem ciebie wart slowo klucz prowadzace do szukania/skorzystania z juz znalezionej kolejnej d**y