Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcial dobrze a wszystko zepsul

Polecane posty

Gość gość

Bo byl chamski,agresywny webec mnie, slownie i nie tylko, lubil jak za nas placilam, szantazowal i manipulowal mna, zastraszal... a teraz blaga mnie o ostatnia szanse, bo mowi ze kocha mnie nad zycie, ze jestem jego miloscia, ze on sie zmieni.. ?? Czy ktos taki sie zmieni ? Moze on chce byc lepszym czlowiekiem ale jakos nie potrafie mu zaufac, nie iwerze do konca w to co mowi, mam watpliwosci.. boje sie zaryzykowac jeszcze raz ..

Gość gość
Przeciez on nie ma honoru ten facet, zwykly pasozyt, nie nabieraj sie na ladne slowka..

Gość gość
Czy jest szansa ze ktos taki zrozumial swoje bledy i zmieni sie na lepsze ?

Gość gość
na chwilę tak. Ale na dłuższą metę uwierz, że będzie robić tak samo jak robił.

Gość gość
Pewnie masz racje... ;(

Gość gość
daj sobie spokoj, nie stać Cie na kogos lepszego? on pewnie powodzenia nie ma dlatego tak na Tobie pasozytuje, dobrze ktoś wyżej napisal

Gość gość
z tego co wiem to mial i ma powodzenie u dziewczyn.. tesknie za tymi momentami kiedy byl kochany, bo potrafi byc cudowny, szkoda ze przywiazuje duza wage do pieniedzy, rozumiem ze on nie chce sie dawac wykorzystywac ale zerujac na kobiecie pokazuje ze brak mu klasy i honoru , nie wiem jak ci rodzice go wychowali..

Gość gość
Nie wracaj. Za jakiś czas znowu poczuje się pewnie w związku i znowu historia się powtórzy, a ty np. będziesz wtedy z nim w ciąży i co wtedy?

Gość gość
Nie zmieni się. To narcyz albo jeszcze gorzej - psychopata. Może być niebezpieczny. Wiej jak najdalej!

Gość gość
Owszem bywal agresywny, zwalil wtedy to swoje podle zachowanie na depresje.. Az dziw bierze ze potrafi byc kochany..