Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga111111

Zapalenie pęcherza i dziwny objaw

Polecane posty

Gość Aga111111

Brykam sie z pecherzem juz czwarty dzien a drugie raz odkąd zaczęłam współżycie. Brałam tabletki typu furagina i bol ustał, jednak wczoraj wzięłam ostatnia dawkę i dzisiaj rano znowu boli! Chyba jeszcze gorzej. Boli piecze, jak sikam i jak siedzę, cokolwiek nie robię! Leżę pod kołdra żeby sie wygrzac, ale boli, boli, boli.... Na dodatek byłam siku może czwarty raz w ciagu 40 minut i zauważyłam coś dziwnego. Defakto za niedługo powinnam dostać okres zatem nie mam żadnego sluzu ani nic. Siedziałam trochę na toalecie w tym bólu i nagle pojawił sie śluz! Dosyć duzo sluzu, takie owulacyjnego jak kurze jajko. Był raczej przezroczysty ( jeszcze mam mocz zabarwiona lekami wiec wszystko jest żółto czerwone). Ale po drugim podtarciu zauważyłam takie jakby wąski z krwi. Takie małe tkaneczki, kilka ich było. Dziwne to dla mnie bardzo. Nigdy nic takiego nie miałam :/ Proszę o pomoc...

a dzwoniłaś do lekarza? po furaginie z tego co pamiętam możesz mieć krew w moczu, ale o skrzepkach nie słyszałam może wcześniejsze krwawienie.

Gość Aga111111
Czekam na ubezpieczenie. Wtedy mogę iść do lekarza. Hm... Może z tym ze niby okres przypada mi na 14 lutego, No, ale wiadomo nie zawsze zgadza sie idealnie do dnia, jak juz to sa wąchania 2-3 dni

ale przecież są krwawienia między? nie wiem, ja się nie znam:-P ale o skrzepkach nie słyszałam. poczytaj o efektach ubocznych przy furaginie, poza tym jak nie pomogła to i tak musisz się poradzić lekarza, bo samo nie przejdzie.

Gość Aga111111
Tak jak mowię. Na lekarza muszę poczekać z tydzien, dwa? Do tego jak zaczął mnie pęcherz bolec to często mi sie ciemno przed oczami robiło, nie wywołałaby sie jakoś specjalnie i taka zmęczona byłam. Do tego bol głowy. Dopierowczoraj ustał. Rano mnie mdli, ale jak wstane i sie przejdę to jest ok. A jakiesd wa dni temu jak pomyśle o mięsie ( którego z reszta nie lubię ale zawsze było w miarę do przełknięcia) to aż mnie odrzuca.

Gość Aga111111
Moze jeszcze ktoś sie wypowie? Cały czas czuje ucisk na pęcherz :( juz mnie to wkurza!;)

Gość Aga111111
W gore