Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sa tutaj fanki młodych ??

Polecane posty

Gość gość

:)

Gość gość
jach a mozna byc fanka mlodych

Gość gość
mhhmmm całe stado wymyslcie coś w końcu innego co raz to sie trafia kolejny idiota taaaak całe stado "dojrzałych babc" juz leci na twego niesamowitego k****a walnij sie nim w ten pusty czerep nastepny "f****r prawdziwy" o umysłowosci 10 latka

Gość gość
ja jestem ! :) osobiscie mam 18 latka ;) polecam!

Gość gość
tak, tak :) moja droga, skoro umysłowość masz tak prosta jak on, to nic tylko pogratulowac wam tego , ze dobraliscie sie idealnie ja jednak pozostane przy zdaniu, ze gnoje sa durnowaci wybacz :)

Gość gość
wrzucasz wszystkich do jednego wora ! moja droga z moim to mogę porozmawiać pośmiać się a w łóżku to nie ledwo 1 raz tylko np 3 :) same zalety ale tez mialam takie uprzedzenia , spróbuj zobaczysz sama nie wypowiadaj się jak nie miałaś z takim kontaktu bo pisanie na forum ze jest gnojek itp a w zyciu moze okazac sie całkiem dobrym chłopcem :)

Gość gość
trafilas w sedno "chłopcem" oczywiscie to twój wybór i nie moja sprawa jest go oceniać po prostu sie dziwie

Gość gość
ten chłopiec nie musi miec duzego nie na to lece bo ma mniejszego od meza ale jest czuły traktuję mnie jak kobietę a nie zdobycz jak mąż , jest mną zafascynowany , polecam

Gość gość
potwierdzam :) sam jestem w związku z kobietą po 40 ja mam 22 , mówi mi że dbam o nią nawet głupia róża jej sprawia przyjemność że pamiętam o niej a jej mąż tylko kochać się chce . sam posiadam jedynie 13 cm więc chwalić się nie ma czym dlatego wierzę że mówi prawdę

Gość gość
własnie tak :) no to wypowiedz sie z kim ty ?? mlody . maz? czy moze cos innego

Gość gość
tak

Zeby trafic do mojego łóżka nie wypełnia sie ankiety. W sumie trzeba spełnić trzy punkty. Zaimponować mi, zaintrygowac i oczarować.

Gość gość
no to wnioskuje ze z mlodym :) pozdrawiam :)

Pusz miałeś być grzeczny :D Co to znaczy fanki? Każdy młody ma sprawiać, ze cieknie mi ślina i inne płyny ustrojowe? Nie... to nie jest uzależnione od wieku :P

Nie koniecznie. Starsi maja doświadczenie w obchodzeniu sie z kobietami. Młodzi maja za to świeżość i pozytywnie wyrazana naiwność :)

Ja mam 75 latełł :P nie krępujcie się, możecie juz majtki ściągać :D;)

Babe to się w morde jeża bierze od tyltza, za kudły, z motznego półobrotu biodrem :D :P

Baba musi pod ku.utasem latać jak furgonetka kurierska na trasie :D albo szprota w puszce :D

Jest i Ona kucharka rozwojowa ;):D w morde jeża to taki przerywnik, artystyczny psia mać :D babe to od tyltza motzno, tak żeby poczuła że murarz Ją posuwa :P:D

Smof :D są kalesony, na których widok majtki same babom spadają :P to jest jak przejście pameli anderson, na golasa przez blok więzienny :D

Murarz? :D A nie lepiej malarz? niech no dobrze pędzlem macha :D a i z fantazją :P co by pejzaż wyszedł rozkoszny :classic_cool: x Pusz :) kurde, to się nabrałam :D

lubiękiedy kusisz mnie :P zara dziadełl bedzie skrętzał wała z liścia palmy bengalskiej, i poleci jak pijany cieć z motyką na słońtze w budce ochroniarskiej ;):D

W ochroniarskiej budce widać słońce? :D gdzie ta budka? wpadnę wystawić biust na działąnie promieni :D

W zależności od nastroju i okoliczności - raz przydaje sie murarz, raz malarz, a raz pilot prowadzący samolot w turbulencjach na wysokości.