Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

suknia ślubna WINGS BRIDAL GEORGIA

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, poszukuję sukni ślubnej wings bridal model georgia. Rozmiar jaki mnie interesuje to 40 Wiem, że są dwie opcje- jedna to suknia z roczniku 2010 z długim trenem, lub wersja 2013 bez trenu. Jeżeli ktokolwiek ma tą suknię to proszę o kontakt. A może któraś będzie ją dopiero kupować? Też proszę o kontakt.

Gość gość
widziałyście, albo przymierzałyście tą suknię ? Ja przymierzałam ją w salonie BOSTON w Krakowie :) Wiem, że jest też w Cymbelline :) Jest boska!!!!!!!!!!!

Gość gość
dodam, że wycinana jest z satyny, przekładana prawdziwymi perełkami i drobnymi kryształkami :)

Gość gość
NIKT NIE MA? NIKT NIE WIDZIAŁ ? JAK TO?

Gość gość
Szkaradna jest.

Gość gość
powiem tak- zdjęcia faktycznie nie robią wrażenia, ale jak się ją widzi na żywo, dotyka materiału a co więcej przymierzy- to naprawdę można się zakochać. Suknia jest prześliczna, cudownie się świeci, mieni i robi piorunujące wrażenie !

Gość gość
haha jakie monstrum z tego babiszona ze zdjecia z tablicy pl. sumo haha, ma ręke grubszą niz ja udo:D

Gość gość
Baby, jesteście okrutne. Suknia jest zjawiskowa, sama taką mam :) biała, wersja z długim trenem, rozmiar 36 (na metce: 8) Wczoraj założyłam ją na sesję zdjęciową i przypomniało mi się, dlaczego byłam taka zachwycona :) teraz już niepotrzebna - odstąpię w dobre ręce za symboliczną opłatą :)

Gość gość
Wy chyba grubej kobiety nie widzieliście :-o

Gość gość
jak ta pani z ogłoszenia ma rozmiar 42, to ja jestem święta. Ma conajmniej 46-48.

hej dziewczyny , ja bede sprzedawac suknie bridal wings w lipcu 2015 jesli jestescie zainteresowane:) Rozmiar S :) Cena 1900zl

Gość g o s c
Witam, czy któraś z was ma na sprzedaż suknie ślubną talisa wings?

Gość gość
Ja mam na sprzedaż suknie talisa z tej firmy. W razie pytań proszę o kontakt na email lusia14@op.pl. pozdrawiam