Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu o Tobie myślę !!

Polecane posty

Gość gość
takie pierwsze i nieśmiałe

Gość gość
myślisz, że nastolatki tu zaglądają o tej porze? :D

Gość gość
Nie, tylko ci, ktorym sie te czasy przypominaja.

Gość gość
Nie warto żyć przeszłością tak jak i nie warto kochać.

Gość gość
Nie warto?

Gość gość
Nie warto kochać, Nie warto także marzyć, Nie warto uraz w swym sercu kryć, To co minęło nie może już powrócić, Po co znów kielich goryczy pić.

Gość gość
mnie juz od tego Twojego myslenia głowa boli :) i tak juz 100 lat ,takze nie wierzę bo ile można :)

Gość gość
To aspirynke babciu wezcie przestanie glowa bolec.

Gość gość
prawdziwa milosc nigdy sie nie konczy

Gość gość
Czasem udaje sie wzrastac w niej razem Ale czasem zyje gdzies gleboko schowana w sercu

Gość gość
milosc jest najwazniejsza

Gość gość
i nie przestane

Gość gość
Znow mysle o Tobie, jak kazdego dnia, nic sie nie zmienia

Gość gość
Moje zdanie w tym temacie topiku jest takie, iż pisanie bezimienne za kim się tęskni i do kogo są skierowane określone słowa wygląda to na drwinę z pewnych osób i kpinę z miłości. Osoby piszące o tęsknocie nie mają szacunku nawet do siebie. Wiem, że nie spodoba się Wam mój pogląd, lecz wyrazić swoją opinię mam prawo. I wcale się nie dziwię, że pewni mężczyżni kpią z kobiet i z tego topiku.

Gość gość
prawda,prawda,

Gość gość
Czyli wedlug ciebie wpisy na tym topiku powinny wygladac tak: Anno Nowak z Bytomia, tesknie za Toba? To bedzie z szacunkiem?

Gość gość
A czemu ktos postronny musi wiedziec kto jest adresatem tych westchnien? Ja kiedys pisalam tutaj z takim jednym, a w miedzyczasie pisalismy sobie na GG. Fajna zabawa :-D

Gość gość
A może np. tak: Anno N. z Bytomia tęskni za Tobą K.M. Z xxx.

Gość gość
Taaaa, ogolnie to tutaj nie mozna tesknic jezeli sie nie poda imienia adresata tesknoty, imienia, wieku, miejsca zamieszkania, stanu cywilnego, majatku, wyksztalcenia. Nie mozna tesknic jezeli jest sie w zwiazku (k****, k****arz), nadal w wieku nastu lat (glupia gimbaza), nie mozna tesknic za zajeta osoba ( rozp.... rodziny) nie mozna tesknic, jezeli nie ma sie wyksztalcenia (duren) majatku (golod***ec) nie mozna tesknic dluzej niz dwa dni ( desperatka). 24 godziny po rozstaniu nalezy zrobic make up, isc na rowery lub fitness, 48 znalezc zastepce w dziale uczuciowym ( szybciej jezeli wiek przekracza 25, widmo "staropanienstwa" o zgrozo!) A ja mam to w duuuuupie!!!!! Bede sobie tesknic nastepne 20 lat!

Gość gość
20:08 Natomiast ja zgadzam się z Twoim poglądem, to jest brak szacunku do osoby za którą się tęskni, bo jeśli się naprawdę za kimś tęskni to nie pisze się tego na publicznym forum tylko w smsie lub emailem można też zadzwonić. Takie pisanie o tęsknocie na publicznym forum to jest wyśmiewanie siebie i osoby do której są kierowane słowa, które nigdy do niej nie dotrą bo to jest nierealne.

Gość gość
to nie o to chodzi aby pisać z nazwiska i imienia ale imię i kto tęskni,a tak to piszemy w eter i nikt mądry nie będzie sobie dopisywał ze to ja,lub on.A ja czytam i sie śmieję co za imbecyle piszą.

Gość Czacz83
Trudno jestem imbecylem, Mysle o Tobie.

Gość gość
a ja mysle, ze ludzie ktorzy obsluguja kafeterie robia takie watki zeby nie umarła smiercia naturalna. jak nie wiadomo o kogo chodzi to chodzi o wszystkie wiec sie im robi wode z mozgu by siedzieły tu i nakrecały inne watki. takie troche perpetummobile ;)

Gość gość
Dobra, to od dzisiaj piszemy imiona osób za którymi tęsknimy, do których wzdychamy.....będzie nam łatwiej

Gość gość
i co wam da ta próżność, to wypisywanie bredni na forum z podaniem imienia? ty możesz sobie tęsknić do obłędu a przeciwna strona w tym czasie najczęściej używa życia, nie marnuje go bezsensownie w tej walce o napisanie tu kilku wymyślonych słów, które i tak nie maja znaczenia bo nie poparte są niczym więcej. piszcie więc bezmózgowcy co chcecie, delektujcie się własną głupotą do grobowej deski i miejcie wrażenie, że wywoła to u kogoś uczucia lub choćby ślad sentymentalnych wzruszeń.🖐️kaszaloty!

Gość gość
Słowa powyżej napisał KASZALOT wypisujący głupoty na Kafeterii.

Gość gość
10:25 Skoro niektórzy tak lubią pisać w próżnię to co ci to przeszkadza? Może jest im łatwiej dzięki temu o kimś zapomnieć, niech sobie piszą, lepiej tak niż mieliby skakać z mostu lub okien.

Gość gość
Dziekuje za zrozumienie. Czasem zbyt wiele gra w duszy...