Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaką fryzurke mają wasze 2letnie dziewczynki

Polecane posty

Gość gość

bo nie wiem czy zapuścić czy obciąć na boba tak jak teraz ma. trochę włoski odrosły a ona spiąć sobie nie da i poczochrana chodzi. mąż twierdzi że to dziewczynka i powinnam jej zapuścić ale boję się, że będą same problemy

Gość gość
moja ma za ramiona, krecone na koncach, robie jej kucyki lub warkoczyki lub spinam spinka.

Gość gość
Moja nie daje sobie wpiąć żadnej spinki, czy założyć gumki , ogólnie najlepiej jakby włosy były rozczochrane bo czesać się też nie lubi . Moja córka ma ścięte własnie na boba bo uznałam że to najwygodniejsze (córka chodzi do przedszkola) i wystarczy z rana tylko przeczesać (to musi znosić :D ).

Gość gość
moja ma do ramion, czeszę ją w kucyki albo koczek, lubi jak ją czesze i nie ściąga gumek ani spinek. Jak Twoja nie lubi się czesać to zetnij, nie ma co dziewczyny męczyć.

Gość gość
właśnie chyba raczej zetne. ma proste jak druty :/ ja właśnie w tym momencie jeszcze z ciemieniucha walcze

Gość gość
moja 4 latka ma na pazia fryzurke,a 2latka ma krótko ścięte.starszą nie znosi czesania,młodsza kitek.sama też za długimi włosami nie przepadam to dzieci męczyć nie zamierzam. proponuje ściąć i może być poczochrana:-) lubie takie mało ulizane i mało grzeczne fryzury.